Eurovision ήταν και πάει! Μας αφήνει μία παράξενη γεύση με την Αυστρία και την Κονσίτα στην πρώτη θέση και την Ελλάδα μόλις στην 20η! Η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε 10η κατά σειρά και απογείωσε την διάθεση, τόσο με το uptempo κομμάτι της, όσο και με τα θεαματικά κόλπα του Arthour Gieremian πάνω στο τραμπολίνο, με αποκορύφωμα το slow motion εφέ που είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά την Ευρωπη!
Οι 11.000 άνθρωποι στις κερκίδες του «Β&W Hallerne» αποθέωσαν και χειροκρότησαν θερμά τους εκπροσώπους μας, ενώ διθυραμβικά ήταν και τα σχόλια στα social media.
Μόνο 10 χώρες, από τις 37 που πήραν μέρος, ψήφισαν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, ενώ ο υψηλότερος βαθμός μας ήταν το 7!
Οι Freaky Fortune και ο Riskykidd με το «Rise Up» κατέκτησαν την 20η θέση της κατάταξης, με 35 βαθμούς.
Οι χώρες που ψήφισαν την Ελλάδα και οι βαθμοί που της έδωσαν είναι:
Αζερμπαϊτζάν: 4
Αλβανία: 2
Ρωσία: 4
Μάλτα: 1
Αγγλία: 2
Αρμενία: 7
Λευκορωσία: 6
Ισραήλ: 2
Ιταλία: 3
Γεωργία: 4
Eurovision 2014: Πάμε για άλλα! Η τελική θέση της Ελλάδας και ψήφοι
- Ντίνα Κ.
- 11 Μαίου 2014 - 09:15
- Eurovision
❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 3971 άτομα
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News 
Μοιραστέιτε το