Τραμπ για Μπάιντεν: «Είναι εντελώς βλάκας, όλος ο πλανήτης γελάει μαζί του»

Τραμπ για Μπάιντεν: «Είναι εντελώς βλάκας, όλος ο πλανήτης γελάει μαζί του»

Επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουάιλντγουντ του Νιου Τζέρσεϊ, υποστηρίζοντας ότι όλος ο πλανήτης γελά μαζί του και ότι έχει κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα.

Ο Ντόναλντ φορώντας το συνηθισμένο του μπλε κοστούμι, την κόκκινη γραβάτα και ένα καπέλο που γράφει «Make America Great Again», χαρακτήρισε τον Μπάιντεν «εντελώς ηλίθιος».

«Αν πάρουμε τους 10 χειρότερους προέδρους στην ιστορία αυτής της χώρας και προσθέσουμε τη ζημιά που έχουν κάνει... αυτή δεν φτάνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει αυτός ο πανίβλακας» είπε ο Τραμπ για τον 81χρονο Μπάιντεν.

«Είναι ηλίθιος, δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν» επέμεινε ο Τραμπ, μπροστά στο πλήθος των δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του. «Μιλάω γι' αυτόν διαφορετικά τώρα, γιατί το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Είναι ένας κακός άνθρωπος ... είναι ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ, σε οποιαδήποτε χώρα. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του, είναι ανόητος», συμπλήρωσε.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τον Μπάιντεν για την πληθώρα των νομικών προβλημάτων του. «Δεν το κάνεις αυτό στους αντιπάλους σου», είπε ο πρώην πρόεδρος. «Γίνεται σε χώρες του τρίτου κόσμου, γίνεται σε δημοκρατίες μπανανίας, δε γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» είπε.

O πρώην πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης σε πολλά άλλα θέματα, όπως ο πληθωρισμός, οι υπεράκτιοι ανεμόμυλοι, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και άλλα θέματα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκτενούς ομιλίας του οι υποστηρικτές του στη συγκέντρωση τον επευφημούσαν. Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν περίπου 80.000 -100.000 άνθρωποι σύμφωνα με αξιωματούχους του Wildwood, ανέφερε η New York Post.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα