Κέιτ Μίντλετον: «Απελπισμένοι» οι γονείς της μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: «Απελπισμένοι» οι γονείς της μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση ότι η κόρη τους πάσχει από καρκίνο, βρίσκονται στο πλευρό της πριγκίπiσσας της Ουαλίας, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και των εγγονιών τους.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στη Mirror ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι, ενώ η Κέιτ Μίντλετον δίνει μάχη με τον καρκίνο, οι γονείς της στέκονται δίπλα της και στην οικογένειά της.

Οι γονείς της είναι ο 74χρονος Michael και η 69 χρονη Carole Middleton, ενώ τα εγγόνια τους είναι ο 10χρονος Τζορτζ, η 8χρονη Σάρλοτ και ο 5χρονος Λούη.

Το ζευγάρι, έχει και άλλα τρία εγγόνια από την δεύτερη κόρη τους, την Πίπα.

«Βρίσκονται στο πλευρό της», δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe.

«Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ρίξει "δίχτυ" ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», σημείωσε.

Ο Larcombe σημείωσε ότι ο Michael και η Carol συμπαραστέκονται και στον γαμπρό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Όπως δήλωσε, οι γονείς της Κέιτ είναι «απελπισμένοι» με το ότι η κόρη τους πάσχει από καρκίνο.

Από τότε που ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν το Γουίνδσορ μόνιμη βάση τους, οι γονείς της Κέιτ έχουν τη δυνατότητα να περνούν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους.

Το ζευγάρι ζει στο Berkshire, που βρίσκεται 40 λεπτά από το Windsor.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα