Κέιτ Μίντλετον: Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, πρέπει να ντρέπονται τα τρολ, λέει ο βασιλικός φωτογράφος

Κέιτ Μίντλετον: Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, πρέπει να ντρέπονται τα τρολ, λέει ο βασιλικός φωτογράφος

Με συγκινητικά λόγια μιλάει ο βασιλικός φωτογράφος Arthur Edwards για τη μάχη που δίνει η Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο.

«Τι θάρρος θα χρειαζόταν η καημένη για να πει στον κόσμο ότι πάσχει από καρκίνο. Τώρα ξέρουμε ότι ο μόνος λόγος που το κράτησε κρυφό ήταν για χάρη των παιδιών της», αναφέρει ο Arthur Edwards, που ακολουθεί την βασιλική οικογένεια για πάνω από 45 χρόνια ως φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Sun.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun ο Arthur Edwards σημειώνει… «Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες και η χημειοθεραπεία είναι μια αρκετά σκληρή θεραπεία και το σώμα πρέπει να είναι δυνατό για να το αντέξει. Η Catherine έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα που έχω δει από κοντά από την ημέρα που την φωτογράφισα για πρώτη φορά.

Η δήλωση της Catherine χρειάστηκε πολύ θάρρος και μας είπε ότι ο λόγος που κρατούσε κρυφό τον καρκίνο της μέχρι τώρα είναι για χάρη των παιδιών της. Με την υποστήριξη του Γουίλιαμ είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν».

Στην συνέχεια ξεσπά για εκείνους που είχαν σπεύσει να σχολιάσουν την απουσία της Κέιτ Μίντλετον τον τελευταίο καιρό.

«Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν τώρα τα τρολ που έκαναν τόσο γελοίους ισχυρισμούς για αυτήν την καταπληκτική γυναίκα. Ας ελπίσουμε ότι αισθάνονται καλά και πραγματικά ντρέπονται για την τρέλα που επικράτησε τις τελευταίες εβδομάδες. Και έτσι θα έπρεπε.

Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες
Τώρα ξέρουν πόσο σοβαρή ήταν η ασθένειά της από τον Ιανουάριο, ελπίζω η τρέλα πίσω από τις άγριες φήμες και τις τρελές εικασίες να τελειώσει, ώστε η Catherine να μείνει μόνη με τον σύζυγό της και την οικογένειά της, αναρρώνοντας πλήρως με τον χρόνο της. Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες και η χημειοθεραπεία είναι μια αρκετά σκληρή θεραπεία και το σώμα πρέπει να είναι δυνατό για να το αντέξει.

Όταν έμαθα τα νέα χθες, με μετέφεραν πίσω στην ημέρα που έβγαλα φωτογραφίες για τον αρραβώνα τους. Θυμάμαι που ρώτησα τον Ουίλιαμ «γιατί είχες χωρίσει με την Κάθριν;» Μου είπε: «Επειδή έπρεπε να είμαι σίγουρος. Θέλω αυτός ο γάμος να κρατήσει για πάντα». Ακολουθώντας το ζευγάρι τους σε βασιλικές υποχρεώσεις, βλέπω ότι η απόλυτη αγάπη τους είναι πραγματική.

Ο τρόπος που βρίσκουν πάντα χρόνο να γυρίζουν και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο και να κάνουν μικρές κρυφές συζητήσεις, μου θυμίζει τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου των οποίων ο γάμος κράτησε επτά δεκαετίες.

Αυτή η γνήσια αγάπη μεταξύ του Γουίλιαμ και της Κέιτ είναι αυτό που θα τους κάνει να ξεπεράσουν τη δοκιμασία της και την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Δεν με εξέπληξε καθόλου που όταν η Κέιτ πήγε στο νοσοκομείο, ο Γουίλιαμ σταμάτησε αμέσως τη δουλειά και ανέλαβε τη διαχείριση της οικογένειας, πηγαίνοντας τα παιδιά στο σχολείο, αναλαμβάνοντας τα μαθήματά τους, διαβάζοντάς τους – όλα αυτά που θα έκανε η μαμά.

Η δήλωσή της στο βίντεο είναι υπέροχη, μιλώντας για την αγάπη της για τον Γουίλιαμ και την αγάπη του για εκείνη και τα παιδιά.

Ωστόσο, ενώ ανέφερε ότι είχε τον Ουίλιαμ στο πλευρό της, η Κέιτ είχε επίσης την σκέψη της στους άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια.

Στην τελευταία γραμμή της απίστευτης δήλωσής της ζήτησε από άλλους καρκινοπαθείς να «παρακαλώ, μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα». Δεν είστε μόνοι’.

Αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστή και περιποιητική είναι αυτή η γυναίκα. Ο καρκίνος πλήττει πολλές οικογένειες, αλλά πόσο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με όλα τα τρολ και τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν στροβιλιστεί γύρω της, η Κάθριν σκέφτεται άλλους ανθρώπους», αναφέρει ο Arthur Edwards.

«Η συγκινητική δήλωση της Κέιτ θα δώσει παρηγοριά σε εκατομμύρια άλλους»
«Ένας αγαπημένος μου φίλος πάσχει από καρκίνο αυτή τη στιγμή και όπως τόσοι άλλοι ζει με την ελπίδα μιας θεραπείας.

Η συγκινητική δήλωση της Κέιτ θα δώσει παρηγοριά σε αυτόν και σε εκατομμύρια άλλους.  Είναι πολύ περιποιητικό άτομο, αλλά τώρα χρειάζεται πολλή τρυφερή φροντίδα και στοργή και θα τα έχει από την οικογένειά της. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είχε συζητήσεις με τον Βασιλιά Κάρολο που επίσης παλεύει με τον καρκίνο.

Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει χωρίς να κινδυνεύει με μολύνσεις, συναντώντας κόσμο… Έχω καλύψει την καθημερινή ζωή της βασιλικής οικογένειας για σχεδόν 50 χρόνια, αλλά τα γεγονότα στη ζωή τους εκπλήσσουν ακόμα και εμένα. Τι περίεργο που και οι δύο έκαναν εγχείρηση στο ίδιο νοσοκομείο την ίδια εβδομάδα και ανακαλύπτουν τώρα ότι έχουν καρκίνο.

Αλλά, δόξα τω Θεώ, τα κατάφεραν και ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν. Και οι δύο εργάζονται σκληρά για τη χώρα μας.

Μέχρι τότε πρέπει η Κέιτ πρέπει να ξεκουραστεί, να μην έχει στενοχώρια και άγχος υποχρεώσεων και συναντήσεων.

Πρέπει να τα παρατήσει όλα αυτά και να επικεντρωθεί στο να γίνει ξανά καλύτερη.

Εν τω μεταξύ, τα τρολ πρέπει να σταματήσουν να είναι μοχθηρά για μια γυναίκα που ο μόνος της ρόλος στη ζωή είναι να κάνει το καλύτερο για τη χώρα. Είναι μια δουλειά που ανέλαβε γνωρίζοντας ότι θα βρίσκεται στο επίκεντρο, με όλους να παρακολουθούν ό,τι κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βασιλικός φωτογράφος.

«Αλλά είναι έτοιμη να το δεχτεί. Για την αγάπη του συζύγου της θα κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα για να προστατεύσει τα παιδιά τους από αυτό, μέχρι να φτάσουν σε μια ηλικία που θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν μόνα τους. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μας κρατά ενήμερους. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να γίνει αυτό.

Αλλά το γεγονός ότι έχει βάλει τα παιδιά της προτεραιότητα, σας δείχνει πόσο υπέροχη μητέρα και υπέροχη σύζυγος είναι.  Γίνε καλά σύντομα Κέιτ, ξέχασε τα τρολ, συγκεντρώσου στα καλά πράγματα και στο ότι είσαι σε φάση αποκατάστασης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε μέχρι να είσαι έτοιμη και ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί σου», καταλήγει ο Arthur Edwards.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα