Βασιλιάς Κάρολος: Εσπευσμένα στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι

Βασιλιάς Κάρολος: Εσπευσμένα στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει άμεσα στο Λονδίνο, μετά την είδηση ότι ο βασιλιάς Καρόλος έχει καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο για να βρίσκεται στο πλευρό του βασιλιά Κάρολου μετά την είδηση από τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ όπου γνωστοποιήθηκε πως πάσχει από καρκίνο. Επίσης, σημειώνεται πως όλα τα αδέλφια του βασιλιά ενημερώθηκαν, προσωπικά από τον Κάρολο όπως επιβεβαίωσαν οι βασιλικοί βοηθοί.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα τον συνοδεύσει η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς οι δυο τους ζουν στο Montecito της Καλιφόρνια, μαζί με τα δύο τους παιδιά, μετά την αποχώρησή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο δούκας του Σάσεξ παρέστη για τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι, όταν παρακολούθησε μια εκδήλωση για φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά. Ωστόσο, δεν συναντήθηκε με τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης.

Επίσης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντα αυτή την εβδομάδα. Μπορεί, ως εκ τούτου, να αναλάβει κάποια καθήκοντα για λογαριασμό του πατέρα του, εκτός από τις δικές του υποχρεώσεις, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τον βασιλιά Κάρολο

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής διαδικασίας του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα που προκαλεί ανησυχία. Οι διαγνωστικές εξετάσεις που ακολούθησαν εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότης άρχισε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί τού συνέστησαν να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να διεκπεραιώνει κανονικά τις κρατικές υποθέσεις και την επίσημη γραφειοκρατία.

Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη νοσοκομειακή του επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά στη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που πλήττονται από τον καρκίνο».

Πηγή: iEidiseis.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα