Βελιγράδι: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από το μακελειό – Η τελευταία προφητική φωτογραφία του 14χρονου

Βελιγράδι: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από το μακελειό – Η τελευταία προφητική φωτογραφία του 14χρονου

Ένα σκηνικό βγαλμένο από εφιάλτη εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Βελιγραδίου το πρωί της Τετάρτης. Ο 14χρονος Kosta Kecmanovic εισέβαλε στο σχολείο του, κραδαίνοντας το όπλο του πατέρα του και με μία λίστα θανάτου στα χέρια.

Για λόγους που ακόμα ερευνώνται άνοιξε πυρ, σκορπίζοντας τον θάνατο. Θύματά του έπεσαν 8 συμμαθητές του, 7 κορίτσια και ένα αγόρι, όπως και ο φύλακας του σχολείου που έσπευσε για βοήθεια.

Από τη δολοφονική μανία του κατάφεραν να σωθούν αρκετά παιδιά που βρίσκονταν στη λίστα του, κάνοντας τους… πεθαμένους.

Σήμερα, ένα 24ωρο μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Vladislav Ribnikar, το σερβικό Μέσο Telegraf, αναπαράγει ένα ηχητικό ντοκουμέντο που φέρεται να είναι από τη στιγμή που ο 14χρονος μακελάρης σκορπά τον θάνατο.

Το ντοκουμέντο είναι συγκλονιστικό. Ανάμεσα στους πυροβολισμούς, ακούγονται τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών που τρέχουν να σωθούν από τα πυρά.

 

Η προφητική τελευταία φωτογραφία του δράστη
Ο 14χρονος πρωταγωνιστής της φρίκης, όπως δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, λίγο πριν πραγματοποιήσει την επίθεση στο σχολείο του, ανέβασε μία φωτογραφία του στο Instagram στην οποία φαίνεται να χαμογελά, σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του τη λαβή ενός όπλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα