ΗΠΑ: Πτηνό μπήκε σε τουρμπίνα αμερικανικού αεροσκάφους και έπιασε φωτιά

ΗΠΑ: Πτηνό μπήκε σε τουρμπίνα αμερικανικού αεροσκάφους και έπιασε φωτιά

Πανικός προκλήθηκε στον αέρα όταν ο κινητήρας αμερικανικού αεροσκάφους έπιασε φωτιά. Στη Γαλλία ένας σκιέρ κατέγραψε με την κάμερα που είχε πάνω του την συγκλονιστική πτώση του σε χαράδρα αλλά και τη διάσωση του.
Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους, το οποίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο με φλόγες να ξεπηδούν από τον κινητήρα του, καθώς έπεσε πάνω σε σμήνος από αγριόχηνες.

Το αεροσκάφος της πτήσης 1958 της American Airlines με προορισμό το Φοίνιξ της Αριζόνα πετούσε ήδη 40 λεπτά όταν συνέβη το τρομακτικό περιστατικό.

Το Boeing 737 είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Τζον Γκλεν Κολούμπους του Οχάιο την Κυριακή γύρω στις 07:43 π.μ. τοπική ώρα, αλλά οι ταξιδιώτες βρέθηκαν και πάλι στο ίδιο αεροδρόμιο στις 08:22 π.μ. καθώς οι κυβερνήτες του αεροσκάφους επέστρεψαν εσπευσμένα για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αεροσκάφος έπεσε πάνω σε σμήνος από αγριόχηνες κατά την απογείωσή του με αποτέλεσμα να ξεπηδούν φλόγες από τον κινητήρα, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι άκουγαν «περίεργους, θορύβους».

Το Boeing προσγειώθηκε με ασφάλεια στον διάδρομο μετά την εφιαλτική για επιβάτες και πλήρωμα εμπειρία χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός. Στη συνέχεια οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος για να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους.

Σκιέρ πέφτει σε χαράδρα πολλών μέτρων στη Γαλλία και σώζεται
Στις Άλπεις, ένας σκιέρ έπεσε σε χαράδρα με τα πέδιλα του σκι. Είχε το κινητό του μαζί και έτσι μπόρεσε να ζητήσει βοήθεια ώστε να τον απεγκλωβίσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα