Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Αμερικανός δημοσιογράφος που τραυματίστηκε στην Ουκρανία

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Αμερικανός δημοσιογράφος που τραυματίστηκε στην Ουκρανία

Ο δημοσιογράφος του Fox News Μπέντζαμιν Χολ που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην Ουκρανία, επέστρεψε στην τηλεόραση και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στους τηλεθεατές.

Ο Αμερικανός ανταποκριτής έχασε ορισμένα μέλη του σώματος του κατά τις πρώτες ημέρες του πολέμου στην Ουκρανία, και συγκεκριμένα το ένα του πόδι και ένα μάτι.

Ο Χολ τραυματίστηκε στις 10 Μαρτίου, όταν το όχημα όπου επέβαινε, δέχτηκε πυρά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 55χρονος κάμεραμαν Πιερ Ζακρζέβσκ και η 24χρονη δημοσιογράφος Ολεξάντρα Κιβσίνοβα.

Μιλώντας στο Αμερικανικό Δίκτυο, σημείωσε ότι συνεχίζει να προσπαθεί και προέτρεψε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να μην τα παρατάνε.

«Έχω χάσει ένα πόδι, βλέπω από το ένα μάτι»

«Έχω χάσει ένα πόδι, δεν έχω πέλμα στο άλλο πόδι, βλέπω από το ένα μάτι, έχω ένα λειτουργικό χέρι. Έχω παντού εγκαύματα αλλά νιώθω πιο δυνατός και πιο σίγουρος από ποτέ», είπε, σύμφωνα με το foxnews.com.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όταν φτάνεις στο πιο χαμηλό σου σημείο, όταν νιώθεις χάλια, να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι καλό στην άλλη πλευρά», είπε.

«Αν δουλέψεις σκληρά, αν αφοσιωθείς στο να φτάσεις κάπου και δεν σταματήσεις να προσπαθείς να το πετύχεις, θα φτάσεις εκεί», πρόσθεσε.

Ο Χολ βραβεύτηκε με το 2022 Foreign Press Award από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου τον περασμένο μήνα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα