Ρουμανία: Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι πρώτοι εκδρομείς μετά το τροχαίο

Ρουμανία: Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι πρώτοι εκδρομείς μετά το τροχαίο

Ένας νεκρός και 23 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο Βουκουρέστι. Επιστρέφουν από ώρα σε ώρα οι υγιείς εκδρομείς πίσω στην Ελλάδα.

Τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από τον Βόλο και τη Λάρισα, με 47 Έλληνες επιβαίνοντες, καρφώθηκε σε σιδερένιο πλαίσιο ενδεικτικό του μέγιστου επιτρεπόμενου ύψους, λίγα μόλις μέτρα από σήραγγα, σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 13 τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που ήταν σε τεχνητό κώμα έχει ξυπνήσει και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ δέχτηκε επίσκεψη από την πρέσβειρα της Ελλάδας στη Ρουμανία. Στο νοσοκομείο παραμένουν και δύο έφηβοι, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους αλλά συνοδεύουν τον τραυματισμένο πατέρα τους.

Επιστρέφουν οι πρώτοι εκδρομείς

Μετά το δυστύχημα, το ταξιδιωτικό γραφείο που είχε αναλάβει την εκδρομή, έστειλε αμέσως άλλο λεωφορείο προκειμένου να μεταφέρει πίσω στην Ελλάδα όσους επιβάτες μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Όλοι αρνήθηκαν να επιστρέψουν με λεωφορείο και αποφάσισαν να γυρίσουν με πτήσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης οι πρώτοι από τους 16 επιβάτες, οι οποίοι αν και τραυματισμένοι, είναι σε θέση να ταξιδέψουν.

Στο αεροδρόμιο, τους περίμεναν συγγενείς τους, οι οποίοι αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας τους.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα