Δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Κι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου

Δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Κι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι η 24χρονη ομολόγησε τις φρικτές πράξεις της ατάραχη. «Δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Κι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου», φέρεται να είπε στους ανακριτές.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Γαλλία η φρικτή δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα κοντά στο σπίτι του στο Παρίσι, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Σοκαρισμένη η Γαλλία παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας ενός 12χρονου κοριτσιού που βρέθηκε βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα κοντά στο σπίτι του στο Παρίσι.

Οι αρχές της χώρας έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που φαίνεται το μικρό κορίτσι να μπαίνει στην πολυκατοικία του σπιτιού του, ακολουθώντας μια γυναίκα.

Λίγο αργότερα η γυναίκα φαίνεται να βγαίνει από την πολυκατοικία κρατώντας μια βαλίτσα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας.

«Δυσκολευόταν να σηκώσει τη βαλίτσα, και σκεφτήκαμε ότι αυτό συνέβαινε επειδή περιείχε κάτι βαρύ και εκείνη ήταν αδύνατη. Ούτε που μας πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε μέσα πτώμα. Ήταν 5 το απόγευμα και περπατούσε τριγύρω με τη βαλίτσα. Κάποια στιγμή μάλιστα την άφησε έξω από μια καφετέρια και μπήκε στο απέναντι φούρνο για να αγοράσει ένα κρουασάν, σαν να μην έτρεχε τίποτα».

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη μιας 24χρονης άστεγης η οποία κατηγορείται ότι βασάνισε, βίασε και στην συνέχεια σκότωσε το άτυχο κοριτσάκι.

Η μητέρα του κοριτσιού ειδοποίησε την αστυνομία όταν η μικρή Λόλα άργησε να γυρίσει από το σχολείο. Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αρχές εντόπισαν τη βαλίτσα με τη σορό του κοριτσιού.

Ήταν δεμένο στους αστραγάλους και τους καρπούς των χεριών ενώ έφερε αρκετά κοψίματα στην περιοχή του λαιμού. Η νεκροψία που διενεργήθηκε το Σάββατο έδειξε θάνατο από ασφυξία.

Πάνω στο κορμάκι του κοριτσιού βρέθηκαν επίσης οι αριθμοί «1» και «0» που όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα είναι «εντυπωμένοι» με κάποιου είδους «συσκευή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα