Τσαβούσογλου για τους γυμνούς μετανάστες: Ξεδιάντροπο η Ελλάδα να προσπαθεί να φανεί ότι έχει δίκιο

Τσαβούσογλου για τους γυμνούς μετανάστες: Ξεδιάντροπο η Ελλάδα να προσπαθεί να φανεί ότι έχει δίκιο

Νέα Προκλητική επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε  ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με φόντο τους 92 γυμνούς μετανάστες που βρέθηκαν στα σύνορα του Έβρου. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ανθρωπιστικές οργανώσεις κατηγορούν την Ελλάδα για το μεταναστευτικό και η Αθήνα ήδη λογοδοτεί.

«Είναι πραγματικά ξεδιάντροπο και απερίσκεπτο η Ελλάδα να προσπαθεί να φανεί ότι έχει δίκιο ακόμα και στην πιο άδικη κατάσταση», είπε ο Τσαβούσογλου. «Η Ελλάδα είναι τόσο άσχετη που ακόμη κι όταν έχει άδικο, προσπαθεί να δείξει στον εαυτό της ότι έχει δίκιο. Αυτό μόνο η Ελλάδα θα μπορούσε να το καταφέρει» ανέφερε προκλητικά σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, κατηγόρησε χώρες που υποστηρίζουν την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στη Γαλλία και τον Εμανουέλ Μακρόν, δηλώνοντας ότι αδίκως βρίσκονται στο πλευρό της Αθήνας.

«Την τελευταία εβδομάδα 4 μετανάστες βγήκαν νεκροί από το Αιγαίο. Η Ελλάδα τους άφησε πάλι να πεθάνουν. Η Ελλάδα τους απωθεί, κατάσχοντας τα πάντα στους μετανάστες, αφήνοντάς τους γυμνούς. Είναι φυσικό να συκοφαντεί την Τουρκία καθώς τα εγκλήματά της αυξάνονται. Κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζουν την Ελλάδα. Το κερί του ψεύτη στην Ελλάδα καίει μέχρι το βράδυ», είπε μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα