Ο άγνωστος καβγάς του Χάρι με τον Κάρολο την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα – Ο λόγος ήταν ...

Ο άγνωστος καβγάς του Χάρι με τον Κάρολο την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα – Ο λόγος ήταν ...

Ο εξαγριωμένος πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε το δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο Γ‘ και τον αδελφό του τον Πρίγκιπα της Ουαλίας στο Μπαλμόραλ ύστερα από καβγά με τον πατέρα του, όταν ο νέος μονάρχης απαγόρευσε στη Μέγκαν Μαρκλ να είναι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα, ισχυρίζονται πηγές.

Ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να ήθελε η σύζυγός του να έρθει μαζί του καθώς τα μέλη της οικογένειας έσπευδαν στο κτήμα για να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους μητέρα και γιαγιά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας τηλεφώνησε στον μικρότερο γιο του και του είπε ότι «δεν ήταν κατάλληλο» για την πρώην ηθοποιό των Suits να είναι εκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Υποστηρίζεται ότι ο Χάρι πάλεψε για να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στην Μέγκαν Μαρκλ να έρθει μαζί του και ακολούθησε καβγάς. Μάλιστα, έχασε την πτήση που μετέφερε τον Ουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ στη Σκωτία – και μαζί της την ευκαιρία να αποχαιρετήσει την γιαγιά του τελικά.

Ο πρίγκιπας – που βύθισε τη μοναρχία σε κρίση αφού ο ίδιος και η δούκισσα παραιτήθηκαν εντυπωσιακά από τα βασιλικά καθήκοντα και άφησαν το Ηνωμένο Βασίλειο για την Καλιφόρνια πριν από δύο χρόνια, προτού κάνει μια σειρά από επιθέσεις κατά μελών της οικογένειας – ήταν τόσο θυμωμένος που αποκλείστηκε η σύζυγός του και που έχασε την πτήση, ώστε αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ και την Καμίλα.

Αντίθετα, έφαγε με τον δούκα της Υόρκης και τον κόμη και την κόμισσα του Γουέσεξ πριν φύγει νωρίς το επόμενο πρωί, αναφέρει η Sun.

Η Sun επικαλείται μια πηγή που είπε: «Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος προσπαθώντας να πείσει τον Κάρολο να έρθει η Μέγκαν στο Balmoral που έχασε την πτήση. Ο Κάρολος έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στον Χάρι να δειπνήσει μαζί του όποτε βρίσκεται στη χώρα. Αλλά ο Χάρι ήταν τόσο έξαλλος που αρνήθηκε να φάει με τον πατέρα και τον αδελφό του. Έφυγε από το Balmoral με την πρώτη ευκαιρία για να πάρει την πρώτη εμπορική πτήση πίσω στο Λονδίνο».

Το επόμενο πρωί ήταν το πρώτο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας που έφυγε, επιβιβαζόμενος σε μια πρωινή πτήση της British Airways από το Αμπερντίν. Ο Χάρι επέστρεψε στη Μέγκαν στις 8.28 π.μ.