Έλον Μασκ: Έγινε ξανά πατέρας διδύμων – Έχει εννιά παιδιά

Έλον Μασκ: Έγινε ξανά πατέρας διδύμων – Έχει εννιά παιδιά

O Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο απέκτησε δίδυμα με μία διευθύντρια σε άλλη εταιρία του, την Neuralink, σύμφωνα με το Business Insider.

 Ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter  στις 24 Μαΐου ότι «το ποσοστό των γεννήσεων είναι κάτω από  τα βιώσιμα επίπεδα για 50 χρόνια», ανακοινώνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ότι έγινε και πάλι πατέρας, αποκτώντας δίδυμα με την Σίβον Ζίλις, η οποία εργάζεται στην εταιρία του, που έχει ως «σημαία» την ανάπτυξη ενός τσιπ που θα εμφυτεύεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Το Business Insider έγραψε ότι έχει στη διάθεσή του νομικά έγγραφα, με τα οποία ζητείται η αλλαγή των ονομάτων των παιδιών, ώστε να έχουν το  επώνυμο το Μασκ και ως μεσαίο όνομα να έχουν το επώνυμο της μητέρας. Η αίτηση, με τις υπογραφές του Μασκ και της Ζίλις, κατατέθηκε στο Όστιν του Τέξας, όπου γεννήθηκαν τα δίδυμα, τον περασμένο Νοέμβριο. Η αίτηση έγινε δεκτή από τον δικαστή.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν λίγες εβδομάδες πριν από την γέννηση του δεύτερου παιδιού του Μασκ και της τραγουδίστριας Γκριμς, που ήρθε στον κόσμο με παρένθετη μητέρα.

Ο Μασκ δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι τώρα στο αίτημα για να σχολιάσει την πληροφορία αυτή σημειώνει το CNN. 

Ποια είναι η Σίβον Ζίλις
Οι επαγγελματικές σχέσεις της Ζίλις με τον Μασκ χρονολογούνται από τον Απρίλιο του 2016, σύμφωνα με το προφίλ που έχει ανεβάσει η Ζίλις στο LinkedIn. Τότε ανέλαβε την θέση της συμβούλου στην εταιρία OpenAI, που είναι ένα μη κερδοσκοπικό ερευνητικό εργαστήριο του Μασκ, με αποστολή «την διασφάλιση ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι προς όφελος όλης της ανθρωπότητας».

Η 36χρονη Ζίλις έχει γεννηθεί στον Καναδά και όπως γράφει στο LinkedIn, έχει εργαστεί για την Tesla και τη  Neuralink, από τον Μάιο του 2017. Το 2020 η Ζίλις έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της OpenAI. Πριν από την ένταξή  της στο δυναμικό  των εταιριών του Μασκ η Ζίλις είχε εργαστεί σε ένα Fund του Bloomberg και στην IBM.

Τα εννιά παιδιά του Έλον Μασκ
Ο Μασκ έχει αποκτήσει δίδυμα και με την πρώτη σύζυγό του, Τζουστίν, το 2004, πριν καλωσορίσει τα τρίδυμά τους, δύο χρόνια αργότερα. Ο Μασκ και η Τζουστίν ήταν παντρεμένοι από το 2000 ως το 2008.

Ο Μασκ στη συνέχεια απέκτησε δύο παιδιά από την μουσικό Κλερ Μπάουτσερ, που είναι γνωστή στον κόσμο της βιομηχανίας της μουσικής με το όνομα Γκριμς. Το δεύτερο παιδί τους γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας.

Έτσι με  τα δίδυμα που έφερε στον κόσμο η Ζίλις, ο Μασκ είναι πατέρας εννέα παιδιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα