Οι διακοπές του τρόμου: 36χρονη μητέρα-ηρωίδα της πανδημίας δίνει τώρα μάχη για τη ζωή της

Οι διακοπές του τρόμου: 36χρονη μητέρα-ηρωίδα της πανδημίας δίνει τώρα μάχη για τη ζωή της

Επρόκειτο για μία διαδρομή μόλις 7 λεπτών, ωστόσο η μαμά δύο παιδιών δεν θα γύριζε ποτέ πίσω. Η 36χρονη γυναίκα, η οποία κυκλοφορούσε με scooter, έπεσε θύμα ενός τρομερού ατυχήματος.

Μια νέα μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της, αφού οι διακοπές της ίδιας και της οικογένειάς της στο Μπαλί εξελίχθηκαν σε φρικτό εφιάλτη. Η Peta Richards είχε μόλις βγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, για να πάρει ένα ακόμα μικρό δωράκι για τα τρίτα γενέθλια του γιου της, την 1η Απριλίου. Δυστυχώς, βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Το χειρουργείο
Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπαλί, η γυναίκα βρέθηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες. Υπεβλήθη σε χειρουργείο, στο οποίο της αφαιρέθηκε μέρος του κρανίου, ώστε να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλος.

Στη συνέχεια η γυναίκα βρέθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Alfred της Μελβούρνης, με ειδική ιατρική πτήση. Πλέον έχει να αντιμετωπίσει μια μακρόχρονη και εξαιρετικά επίπονη διαδικασία ανάρρωσης, καθώς έχει πολλαπλά τραύματα, αιμορραγία με οίδημα στον εγκέφαλο και ραγισμένο κρανίο. Χρειάζεται, λοιπόν, να παραμείνει σε καταστολή και μηχανική υποστήριξη. Η ανάρρωσή της, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα διαρκέσει πολλούς μήνες.

Η μοιραία στροφή
 
Σύμφωνα με την καλή της φίλη Berben  η 36χρονη είναι έμπειρη οδηγός scooter, έχει διεθνές  δίπλωμα οδήγησης μηχανής, φορούσε κράνος. Τα έκανε όλα σωστά. Όμως βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.Η κοπέλα είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα και σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό να φροντίζει τους ασθενείς της. Την ίδια ώρα, προσπαθούσε πάντα να είναι και μια πολύ καλή μαμά. 
Πλέον η Berben έχει δημιουργήσει έναν ερανικό λογαρισμό μέσω του οποίου φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που θα χρειαστεί η οικογένειά της, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα ιατρικά έξοδα της 36χρονης.

7news.com.au/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα