Ουκρανία: Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο με τρεις νεκρούς

Ουκρανία: Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο με τρεις νεκρούς

Οι νέοι βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο προκάλεσαν τρεις θανάτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση των τοπικών αρχών που κατηγορούν τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας. Οι τρεις νεκροί προστίθενται στους έξι που άφησαν πίσω τους οι φονικές επιδρομές χθες Κυριακή των Βαΐων.

Σύμφωνα με το γραφείο της τοπικής εισαγγελίας του Χαρκόβου που επικαλείται το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο βομβαρδισμός έγινε από μια οβίδα που έπληξε αργά σήμερα το πρωί μια παιδική χαρά σε μια οικιστική περιοχή, προκαλώντας ζημιές σε κτήρια ενώ, όπως έγινε γνωστό, τα θύματα μέχρι στιγμής είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Ο επικεφαλής του κέντρου ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο Βίκτορ Ζαμπάτσα, δήλωσε στο ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax ότι μια αεροπορική επιδρομή σε ένα κέντρο διανομής ανθρωπιστικής και ιατρικής βοήθειας σήμερα είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματισθούν έξι.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στην πόλη άκουσαν ισχυρές εκρήξεις σήμερα το πρωί.

Βομβαρδισμοί χθες Κυριακή στο Χάρκοβο, την δεύτερη σε πληθυσμό ουκρανική πόλη, πριν τον πόλεμο, προκάλεσαν τον θάνατο έξι ανθρώπών και τον τραυματισμό 24, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε το γραφείο του κυβερνήτη. Τρεις ακόμη άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα