Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή σε σχολείο- Δώδεκα παιδιά στο νοσοκομείο

Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή σε σχολείο- Δώδεκα παιδιά στο νοσοκομείο

 Κατέρρευσε οροφή στο προπαρασκευαστικό σχολείο Rosemead στο Dulwich του Νοτιοανατολικού Λονδίνου το πρωί της Δευτέρας.

Δώδεκα παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν μαθητές από το γυμνάσιο Ρόουζμιντ  στο Ντάλγουιτς του Λονδίνου, αφότου μια οροφή στον δεύτερο όροφο υποχώρησε γύρω στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) σήμερα, Δευτέρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου είπε ότι περιέθαλψε άτομα για μικροτραυματισμούς στο σημείο. Μερικά παιδιά μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, μετά το περιστατικό.

Οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο κτήριο και επιβεβαίωσαν ότι όλοι οι μαθητές και το προσωπικό είχαν καταγραφεί.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής επιβεβαίωσε ότι 20 πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν στο σημείο, γύρω στις 9.20 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα).

«Στείλαμε αρκετούς πόρους στο σημείο, συμπεριλαμβανομένων πληρωμάτων ασθενοφόρων, ιατρών σε αυτοκίνητα, προηγμένων παραϊατρικών, αξιωματικών αντιμετώπισης περιστατικών, αξιωματικών  έκτακτης ανάγκης, και ενός οχήματος υποστήριξης», είπε ο εκπρόσωπος. «Περιθάλψαμε 16 άτομα στο σημείο και μεταφέραμε 12 παιδιά και έναν ενήλικα στο νοσοκομείο».

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Αξιωματικοί παρευρίσκονται στο σχολείο μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου».

«Όλα τα παιδιά και το προσωπικό έχουν καταγραφεί και το σχολείο βρίσκεται σε διαδικασία επικοινωνίας με τους γονείς. Περιμένουμε ενημέρωση για την αξιολόγηση τυχόν τραυματισμών. Υπάρχουν εκτενείς αποκλεισμοί δρόμων καθώς ανταποκρίνονται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα