ΗΠΑ: Κακό μπέρδεμα σε εξωσωματική - Γέννησαν η μία το μωρό της άλλη

ΗΠΑ: Κακό μπέρδεμα σε  εξωσωματική - Γέννησαν η μία το μωρό της άλλη

Φρίκη προκαλεί το ιατρικό λάθος που τραυμάτισε δύο ολόκληρες οικογένειες. Συγκλονίζουν οι αφηγήσεις των δύο ζευγαριών.
Δύο ζευγάρια από την Καλιφόρνια γέννησαν το ένα το βρέφος του άλλου, μετά από μπέρδεμα που έγινε σε κλινική αναπαραγωγής. Όταν, μετά από μήνες που το ένα ζευγάρι μεγάλωνε το παιδί του άλλου, το κατάλαβαν, υπέβαλαν μήνυση στην κλινική.
Η μία μητέρα υποψιάστηκε ότι το παιδί που γέννησε δεν ήταν δικό τους, αφού τα χρώματά του ήταν πολύ πιο σκούρα από τα δικά τους, κάτι που της κίνησε τις υποψίες.

 Τις κατεύνασαν, ωστόσο, αφού αγάπησαν το παιδί κι είπαν να δείξουν εμπιστοσύνη στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 Όταν όμως, μήνες μετά, έμαθε ότι γέννησε το παιδί άλλου ζευγαριού, ενώ μία άλλη γυναίκα γέννησε το δικό της, η  γυναίκα έπαθε σοκ.

«Πλημμύρισα από αισθήματα φόβου, προδοσίας, θυμού και στεναχώριας», είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον σύζυγό τους, ανακοινώνοντας ότι κατέθεσαν μήνυση στην κλινική.

«Στερήθηκα τη δυνατότητα να κυοφορήσω το παιδί μου. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τη μεγαλώσω και να δεθώ μαζί του κατά την εγκυμοσύνη, να νιώσω τις κλωτσιές της», δήλωσε.

 Το ζευγάρι μήνυσε την κλινική και τον ιδιοκτήτη της για κακή άσκηση ιατρικής, για παραβίαση συμβολαίου, αμέλεια και απάτη και ζητά δίκη και αποζημίωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα