Η Βασίλισσα Ελισάβετ υποκλίθηκε στην Έμα Ραντουκάνου

Η Βασίλισσα Ελισάβετ υποκλίθηκε στην Έμα Ραντουκάνου

Η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου έγραψε ιστορία στο US Open, κατακτώντας τον τίτλο χωρίς να χάσει σετ κι έγινε η πρώτη qualifier και η πρώτη Βρετανίδα που κερδίζει Grand Slam μετά. τη Βιρτζίνια Γουέιντ το 1977 στο Wimbledon.

 
Η Έμα Ραντουκάνου “ανάγκασε” μέχρι και τη Βασίλισσα Ελισάβετ να “υποκλιθεί” στο ταλέντο της, μετά τον θρίαμβο στο US Open.

“Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένα αξιοθαύμαστο επίτευγμα σε τόσο νεαρή ηλικία και είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης σου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η εξαιρετική απόδοσή σου και αυτή του αντιπάλου σου Λέιλα Φερνάντεζ, θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά τενιστών”, ανέφερε η Βασίλισσα της Αγγλίας σε μήνυμα προς την Έμα Ραντουκάνου.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ ανέφερε από την πλευρά του: “Τεράστια συγχαρητήρια Έμα για την απίστευτη απόδοση και την ιστορική σου νίκη στο Grand Slam. Είμαστε πολύ υπερήφανοι όλοι”.

 
Από αύριο (13/9), η Έμα Ραντουκάνου θα φιγουράρει στο No.23 της παγκόσμιας κατάταξης από το No.150 που ήταν πριν το US Open. Αναμφίβολα, το μέλλον της ανήκει.

 https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα