Ο Γουίλιαμ απάντησε στον Χάρι: Στην οικογένειά μας δεν είμαστε καθόλου ρατσιστές

Ο Γουίλιαμ απάντησε στον Χάρι: Στην οικογένειά μας δεν είμαστε καθόλου ρατσιστές

Ο Γουίλιαμ απάντησε στις καταγγελίες του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν περί ρατσισμού εναντίον τους από το παλάτι.

Στη συνέντευξη που μετέδωσε το δίκτυο CBS και παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον πλανήτη, οι Σάσεξ είπαν πως το περιβάλλον του Μπάκιγχαμ είχε εκφράσει ανησυχίες για το χρώμα που θα είχε το δέρμα του μωρού που θα αποκτούσαν.

Ο Χάρι ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως τα σχόλια αυτά δεν τα έκανε ούτε η γιαγιά του βασίλισα Ελισάβετ, ούτε ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος που νοσηλεύεται μετά απο επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Οι δημοσιογράφοι έκαναν την κρίσιμη ερώτηση στον Πρίγκιπα Γούλιαμ μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου, μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ. «Είναι η βασιλική οικογένεια, οικογένεια ρατσιστών κύριε;» τον ρώτησε ο ρεπόρτερ.

«Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών» απάντησε λιτά ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρόσθεσε πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον αδερφό του Χάρι, όμως σκοπεύει να το κάνει σύντομα.

Το ζεύγος Σάσεξ που ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ έκανε διάφορες «ενοχλητικές» αποκαλύψεις για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στη δημόσια εξομολόγησή τους. Η Μέγκαν είπε πως η Κέιτ Μίντλετον την είχε κάνει να κλάψει πριν από το γάμο της με το Χάρι, ενώ ο τελευταίος ειπε πως θεωρεί ότι ο αδερφός του και ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος «είναι παγιδευμένοι» στο θεσμό της μοναρχίας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα