Τον χώρισε και εκείνος της ζήτησε πίσω τα 35 δολάρια του πρώτου ραντεβού

Τον χώρισε και εκείνος της ζήτησε πίσω τα 35 δολάρια του πρώτου ραντεβού

Τον χώρισε η σύντροφος του και  εκείνος της ζήτησε να του επιστρέψει τα 35 δολάρια που είχε πληρώσει στο πρώτο τους ραντεβού. 

 Το περιστατικό συνέβη στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Μια γυναίκα η Άλεξ Κόλμποθ αποφάσισε να διακόψει τη σχέση της με τον άνδρα με τον οποίο είχαν γνωριστεί μέσα από το διαδίκτυο, είχαν βγει και είχαν συνάψει δεσμό. 

Η αντίδραση του (πρώην) συντρόφου της την άφησε σύξυλη. Της έστειλε ένα μήνυμα που της έγραφε «Ναι να χωρίσουμε αλλά σε παρακαλώ τα 35 δολάρια που είχα ξοδέψει στο πρώτο μας ραντεβού όταν είχαμε βγει, να μου τα επιστρέψεις»

Για την ακρίβεια της έγραψε: «Γεια σου Άλεξ, ελπίζω να είσαι καλά. Θα σε πείραζε να μου πεις ποιο είναι το Venmo σου; (εφαρμογή online πληρωμών για κινητά) Ο λόγος που σου το ζητώ είναι επειδή εσύ και εγώ δεν θα βλεπόμαστε πια, είναι δίκαιο να αξιώνω να μοιραστούμε τα έξοδα από τις φορές που βγήκαμε. Πιστεύω ότι συνολικά ήταν τρεις φορές που πήγαμε σε μπαρ και εστιατόρια, όπου πλήρωσα και για τους δυο μας κάθε φορά. Θα έλεγα ότι τα 35 δολάρια είναι κάτι περισσότερο από δίκαια για το φαγητό και τα ποτά που πήραμε κατά τη διάρκεια αυτών των ραντεβού. Θεωρώ ότι ως ένα δίκαιο κορίτσι, θα σκεφτείς να μου επιστρέψεις τα χρήματα. Ευχαριστώ!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα