Φριχτός θάνατος για 12 εβδομάδων μωρό στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του

Φριχτός θάνατος για  12 εβδομάδων μωρό στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 12 εβδομάδων. Ένας βίαιος άντρας κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του παιδιού της συντρόφου του.

Ο 31χρονος Κέιν Μίτσελ σκότωσε τον μικρό Τέντι σε ένα διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τη μητέρα του παιδιού, Λούσι Σμιθ, στην Αγγλία το 2019.

Η 29χρονη Σμιθμ, που χαρακτήρισε το παιδί στη δίκη ως ένα τέλειο μικρό μωρό, καταδικάστηκε για σκληρότητα απέναντι στο παιδί. Οι ποινές για το ζευγάρι αναμένεται να γίνουν γνωστές στις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το BBC.

Ενώπιον του δικαστηρίου στο Κέιμπριτζ ειπώθηκε πως ο Μίτσελ δεν ήταν ο πατέρας του Τέντι, αλλά το ζευγάρι τον μεγάλωνε σαν να ήταν.

Ο εισαγγελέας Καρίμ Καλίλ ανέφερε πως ο Τέντι «δέχτηκε βίαιη επίθεση» στο διαμέρισμα την 1η Νοεμβρίου 2019 και πέθανε 10 ημέρες αργότερα. «Υπέστη θανατηφόρα τραύματα που προκλήθηκαν από βίαια χτυπήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί ταρακουνήθηκε άγρια και το κεφάλι του χτυπήθηκε σε σκληρή επιφάνεια.

Ο Τέντι υπέστη κατάγματα στα πλευρά, είχε σπασμένο κρανίο και πέθανε από σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα. Τα τραύματα αυτά «ενδέχεται να έκαναν τον Τέντι να ουρλιάζει από τον πόνο… μέχρι το σημείο που θα έχασε τις αισθήσεις του», ειπώθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η μητέρα κατηγορήθηκε διότι «απέτυχε να αντιδράσει όταν ήταν ξεκάθαρο ότι ο Τέντι ήταν σοβαρά άρρωστος», είπε ο Καλίλ. Η Σμιθ έκανε 30 λεπτά να καλέσει ασθενοφόρο στο παιδί. Παράλληλα, κρίθηκε ένοχη διότι προκάλεσε ή επέτρεψε να υποστεί το παιδί σοβαρή βλάβη

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα