Τα γήπεδα ανοίγουν και οι θεατές θα είναι απλές χάρτινες φιγούρες στις κερκίδες

Το Γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα είναι το πρώτο από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη που ξαναρχίζει μετά την περιπέτεια του κορωνοϊου. Οι παίκτες όμως δεν θα παίζουν σε ένα γήπεδο που κοχλάζει γεμάτο χειροκροτήματα, συνθήματα, κραυγές, και φωνές. 

Κόσμος δεν θα υπάρχει. Θα παίζουν σε άδειες κερκίδες. Η ομάδα της Γκλάντμπαχ έχει ένα άλλο σχέδιο. Για να μην παίζουν σε ένα καταθληπτικά άδειο γήπεδο, έχει παραγγείλει 54.000 χαρτόνια με τις φωτογραφίες οπαδών της ομάδας, σε σχήμα ανθρώπου τα οποία θα τοποθετηθούν στις κερκίδες.

Ήδη 12.000 από τους «οπαδους» αυτούς έχουν πάρει τη θέση τους. Ο κάθε οπαδός της ομάδας που θα θελήσει να δει το πρόσωπο του ε χαρτόνι στις κερκίδες θα πληρώσει το ποσό των 20 ευρώ στη λέσχη φίλων της ομάδας και θα τους στείλει και φωτογραφία του. 

Μάλιστα για τον αγώνα εντός έδρας με τη Μπαγιερν Λεβερκούζεν έχει ετοιμαστεί ολόκληρη ηχητική εγκατάσταση και την ώρ του αγώνα θα κούγονται παντού συνθήματα, και χειροκροτηματα.

Στι Γερμανία που αρχίζει η επανέναρξη στη μετά κορωνοϊό εποχή, επιτρέπονται σε κάθε γήπεδο να υπάρχουν 213 άτομα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες, οι φροντιστές, οι γιατροί, οι διατητές κτλ κτλ 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα