Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στην υποκριτική και απογοητεύει

Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στην υποκριτική και απογοητεύει

Η 1η Απριλίου σηματοδότησε κι επίσημα την ημέρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ξύπνησαν χωρίς τίτλους και βασιλικά καθήκοντα, μακριά από το Buckingham και τη βασιλική οικογένεια. Όπως πληροφορηθήκαμε μία εβδομάδα πριν η δούκισσα του Sussex θα επέστρεφε στην υποκριτική, με τη συμμετοχή της στην αφήγηση ενός ντοκιμαντέρ για το Disney+, που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δουλειά μετά το Megxit.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έγινε στις 3 Απριλίου και αφού μάθαμε τι έκανε ο πρίγκιπας Harry για τη Meghan (αυτό το αγόρι πάντα μας «λιώνει» την καρδιά), βρήκαμε και ακούσαμε τη δούκισσα στην αφήγηση του ντοκιμαντέρ. Πραγματικά μας άρεσε πάρα πολύ η χροιά της φωνής της και όπως μιλούσε στα δύο βίντεο που ακούσαμε, όμως οι χρήστες του Youtube και μάλλον haters της Meghan, όπως ήταν λογικό δεν ενθουσιάστηκαν.

Μια θλίψη μας κυρίευσε διαβάζοντας όσα έγραφαν για τη Meghan, και δεν θα σου το κρύψουμε πολύ στεναχωρηθήκαμε. Εμείς από την άλλη βρήκαμε το ντεμπούτο της στην υποκριτική μετά από τρία χρόνια εξαιρετικό, και τη φωνή της μοναδική.

Μπορεί τα σχόλια να μην ήταν αυτά που περιμέναμε να δούμε, όμως η φωνή της και η αφήγηση ήταν φανταστική. Υπήρχαν βέβαια και αυτά που την υποστήριζαν, όμως και πάλι η κακία προς το πρόσωπό της ήταν διάχυτη όπως θα δεις. Μπορείς να την ακούσεις κι εσύ στα βίντεο που θα δεις εδώ.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα