Τα βρήκαν Χάρι και Γουίλιαμ! Ποια η σχέση του Χάρι με τον πατέρα του Κάρολο

Τα βρήκαν Χάρι και Γουίλιαμ! Ποια η σχέση του Χάρι με τον πατέρα του Κάρολο

Τα βρήκαν ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καθώς φαίνεται πως αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη διαμάχη τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, τα δύο αδέλφια, αποφάσισαν πώς «τώρα ή ποτέ», θα πρέπει να σταματήσουν τους καβγάδες και να τα βρουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, Γουίλιαμ και Χάρι, έκαναν «ειρηνευτικές» συνομιλίες, καθώς και οι δύο πίστευαν πως από τη στιγμή που ο Χάρι θα μετακομίσει, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συμφιλιωθούν.

Οι συζητήσεις των δύο αδελφών, πραγματοποιήθηκαν μακριά από τις επίσημες διαπραγματεύσεις για το μέλλον των Σάσεξ, με τις συζύγους τους Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ να συμμετέχουν σε ορισμένες από αυτές.

Μια ανώτερη βασιλική πηγή δήλωσε στη Sun: «Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί ιδιωτικά, μακριά από το επίσημο οικογενειακό συμβούλιο στο Σάντρινγχαμ, για να “δουλέψουν” τη σχέση τους και να συζητήσουν το μέλλον τους.

Ήταν πρωτοποριακό όσον αφορά τη “διάσωση” του δεσμού τους ως αδέλφια και ήταν δικιά τους πρωτοβουλία εξ ολοκλήρου.

Αλλά η Κέιτ και η Μέγκαν, η οποία βρισκόταν στον Καναδά, συμμετείχαν με κάποιες από τις συνομιλίες σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, κάτι που είναι άλλο ένα σημάδι μιας πραγματικής αναθέρμανσης στη σχέση τους. Τα πράγματα είναι καλύτερα».

«Αποφάσισαν να απομακρύνουν όλους τους τοξικούς ανθρώπους που ανακατεύονται στη σχέση τους για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, ως αδέλφια», πρόσθεση η πηγή και συνέχισε:

«Δεδομένου ότι ο Χάρι θα μετακομίσει μόνιμα μακριά, υπήρξε μια συνειδητοποίηση ότι αν δεν έλυναν τα προβλήματά τους τώρα, ποτέ δεν θα το έκαναν. Φυσικά υπήρξαν σοβαρές διαφορές στις απόψεις αλλά η οικογενειακή ζεστασιά επέστρεψε. Και είναι στεναχωρημένοι που πρόκειται να είναι τόσο μακριά ο ένας από τον άλλον».

Τα αδέλφια βρίσκονταν σε έναν εμφύλιο πόλεμο τα τελευταία δύο χρόνια, με αποκορύφωμα την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, να παραιτηθούν από τους τίτλους τους και να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σχέση του Χάρι με τον πατέρα του Κάρολο

Μπορεί οι δύο πρίγκιπες να τα βρήκαν, αλλά πηγές αναφέρουν πως ο Χάρι βρίσκεται ακόμα σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα.

Οπως είπε η πηγή στη Sun: «Η περασμένη εβδομάδα έφερε κοντά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά η σχέση του Χάρι με τον Κάρολο και την Καμίλα είναι πολύ μπερδεμένη και πολύπλοκη. Υπάρχει μια πραγματική έλλειψη εμπιστοσύνης εκεί και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιλυθεί το θέμα». 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα