Μέγκαν Μαρκλ: Η Ελισάβετ ζήτησε πίσω το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Λγες ώρες πριν δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για την «παραίτησή» τους από τη βασιλική οικογένεια, η δούκισσα του Σάσεξ είχε επισκεφτεί το Εθνικό Θέατρο στο Λονδίνο. Οι κάμερες την απαθαν'ατισαν χωρίς βέρα και δαχτυλίδι αρραβώνων στο αριστερό της χέρι.

 

Η πρώτη εκτίμηση των βρετανικών tabloids, που φυσικά «είδαν» τι έλειπε από το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δεν φορούσε τα δαχτυλίδια της εξαιτίας της απώλειας των κιλών που πήρε κατά την εγκυμοσύνη της. Και πως πιθανόν ήθελε να πάει τα δαχτυλίδια της να τους αλλάξουν μέγεθος. Μέγκαν Μαρκλ

 

Είναι όμως έτσι; Μετά τα όσα ακολούθησαν, η απουσία της βέρας και του δαχτυλιδιού από το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ ήταν απλά μια σπίθα που… φούντωσε κι έγινε «φωτιά». «Της τα ζήτησε πίσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ» ήταν ένας από τους… επόμενους τίτλους. Όχι σε βρετανικό αλλά σε αυστραλιανό site.

Το δημοσίευμα με το σενάριο-φωτιά για Μέγκαν Μαρκλ

 

Το nowtolove.com.au το προχώρησε ακόμη πιο πέρα: «Η Δούκισσα Μέγκαν αναγκάστηκε να επιστρέψει τη βέρα και το δαχτυλίδι των αρραβώνων αφού η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι αποχωρούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η Βασίλισσα είπε στον Χάρι πως θέλει τα χρυσαφικά της πίσω».

 

«Η Βασίλισσα αντέδρασε τόσο άσχημα στην απόφασή τους να φύγουν, που διέταξε τον Χάρι να δώσει πίσω τη βέρα της Μέγκαν» υποστηρίζει πηγή που επικαλείται το site. «Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε πάνω στο θυμό για να είμαστε δίκαιοι, αλλά τεχνικά, ανήκουν (η βέρα και το δαχτυλίδι) στη Βασίλισσα».

Οι βέρες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ φτιάχτηκαν από χρυσό Ουαλίας και «υπάρχουν πολλοί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που πιστεύουν πως η Μέγκαν δεν αξίζει κάτι τόσο σημαντικό στη βασιλική ιστορία». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να βγάλει και το δαχτυλίδι των αρραβώνων σαν να το ξέχασε, για να αποφύγει τις εικασίες για το τι έγινε με τη βέρα της.
Τα κλάματα της Κέιτ Μίντλετον

 

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν εξοργισμένος και σοκαρισμένος από την απόφαση του αδερφού του και της συζύγου του, θεωρώντας πως ο Χάρι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, η Κέιτ Μίντλετον ήταν εκείνη που αποφάσισε να… αναλάβει δράση.

«Φαίνεται πως τηλεφώνησε στον Χάρι μπροστά σε όλο το προσωπικό και με δάκρυα στα μάτια τον παρακάλεσε να μην φύγει. Η Κέιτ δεν μπορεί να βλέπει τον σύζυγό της να εγκαταλείπεται από τον αδερφό του με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ο Χάρι ήταν αμετάπειστος. Η Κέιτ, όπως και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας, ρίχνει το φταίξιμο στη Μέγκαν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ