Ο 6χρονος που νίκησε τη λευχαιμία και η υποδοχή από τους συμμαθητές του

Ο 6χρονος που νίκησε τη λευχαιμία και η υποδοχή από τους συμμαθητές του

 Ο 6χρονος Τζον Όλιβερ Ζιπέυ ήταν ένα άτυχο αγόρι. Όταν ήταν τριών ετών διαγνώστηκε με Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία. Ήταν 1η Νοεμβρίου του 2016 όταν οι γονείς του, ο Τζον και η Μέγκαν Ζιπέυ Megan έμαθαν τη διάγνωση. Ο νεαρός Τζον πέρασε 18 μέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έκανε χημειοθεραπείες για πάνω από τρια χρόνια. Στο διάστημα αυτό η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κοπιαστική δραστηριότητα.

Όμως ο Τζον είναι ένας μικρός ήρωας. Κατάφερε να αντέξει τις δύσκολες θεραπείες και να νικήσει τη λευχαιμία. Έτσι την περασμένη Τετάρτη επέστρεψε στο σχολείο του, στο St. Helen Catholic School του Newbury του Οχάιο.

Κι εκεί διαπίστωσε πως όλα τα παιδιά του σχολείου είχαν παραταχτεί στους διαδρόμους για να τον υποδεχτούν με χειροκροτήματα και φωνές. Και ο Τζον Όλιβερ περπάτησε καμαρωτός ανάμεσά τους για να φτάσει στη γιορτή που του είχαν ετοιμάσει στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.

Μπορεί ο Τζον Όλιβερ να ήταν πολύ άτυχος περνώντας τρια χρόνια της ζωής του σε θεραπείες, όμως είναι και πολύ τυχερός που έχει την αγάπη και την υποστήριξη των φίλων και των συμμαθητών του. Να είναι πάντα καλά!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα