Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ από Χάρι και Μέγκαν

Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ από Χάρι και Μέγκαν

Σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από το παλάτι, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να εμφανίζεται, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, απογοητευμένη από την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, καθώς δεν είχαν προχωρήσει σε καμία ενημέρωση.

Σύμφωνα με την Daily Mail το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι «απογοητευμένο» ενώ φουντώνουν οι ισχυρισμοί ότι το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, δεν είχε πει το παραμικρό στην Βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν μέσω Instagram.

Ο συντάκτης του Βασιλικού ρεπορτάζ του BBC Τζόνι Ντάιμοντ, με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Το BBC αντιλαμβάνεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν είχαν συμβουλευτεί κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας πριν εκδώσουν την προσωπική τους δήλωση και το παλάτι θεωρείται απογοητευμένο».

Έκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ ακολούθησε λέγοντας ότι οι συζητήσεις με το ζευγάρι σχετικά με την απόφασή τους ήταν «σε πρώιμο στάδιο», προσθέτοντας: «Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να εργαστούν. '

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτηση επικαλούμενος πηγή του Παλατιού, τονίζει πως τα προβεβλημένα στελέχη της βασιλικής οικογένειας νιώθουν πληγωμένα από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα τρέχοντα βασιλικά τους καθήκοντα. Προσθέτει δε πως η ίδια πηγή του επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν συμβουλευτεί κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ χωρίς να κατονομαστεί, είπε ότι οι συζητήσεις με το ζευγάρι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σχετικά με την απόφασή τους ήταν «σε πρώιμο στάδιο», προσθέτοντας: «Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να διευθετηθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

-
Σχολιάστε το άρθρο: