Χάος με τους εργαζόμενους του Τhomas Cook

Χάος με τους εργαζόμενους του Τhomas Cook

Το σωματείο των εργαζομένων στην Αγγλία, Unite, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν είναι βέβαιο πως τελικά θα εκπροσωπήσει τους εργαζόμενους οι οποίοι δεν είναι μέλη του σωματείου, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Εκπρόσωπος του σωματείου δήλωσε ότι το ζήτημα είναι υπό συζήτηση. Οι εργαζόμενοι στην Αγγλία, οι οποίοι έως και την πτώχευση του Thomas Cook δεν ανήκαν στο εν λόγω σωματείο, έχουν  φθάσει μέχρι στιγμής τους 1.200. Η άτυπη εκπρόσωπος τόσο αυτών, όσο και των λοιπών εργαζόμενων που είναι στον αέρα, Claire Hoang, πρώην επικεφαλής των social media Thomas Cook, έκανε την εξής ανάρτηση στη σχετική ομάδα στο Facebook: "Δεν καταλαβαίνω γιατί το σωματείο είχε πει ότι μπορεί να μας εκπροσωπήσει και τώρα κάνει πίσω. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου σωστό, είμαι πολύ ενοχλημένη. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους ώστε να μάθουμε τί συμβαίνει. Θα σας ενημερώσω άμεσα. Μην εγγραφείτε στο σωματείο ακόμη".

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την κ  Claire Hoang, το σωματείο είχε υποσχεθεί ότι θα υποστηρίξει τους εργαζόμενους που δεν αποτελούσαν έως τις 23 Σεπτεμβρίου μέλη του, υπό την προϋπόθεση ότι θα συγκεντρώνονταν πλέον των 20 εργαζομένων ανά περιοχή, γεγονός που υπερκαλύφθηκε από τις πρώτες δύο ημέρες γνωστοποίησης της είδησης στην ομάδα του Facebook "Money for Thomas Cook Staff".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα