Φρίκη: Βίασαν 13χρονο με σύνδρομο Down

Φρίκη: Βίασαν 13χρονο με σύνδρομο Down

Μέλος του προσωπικού του ειδικού σχολείου όπου φοιτά βίασε τον 13χρονο μαθητή με σύνδρομο Down στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με καταγγελία.

Όπως καταγγέλλεται, ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας και βίασε το αγόρι σε σχολείο σε πόλη κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ στις αρχές Αυγούστου.

Η μητέρα του αγοριού είπε ότι ο γιος της επέστρεψε σπίτι και είχε μία μυρωδιά ενώ συμπεριφερόταν περίεργα. Όπως επεσήμανε, βρήκε αποδείξεις της επίθεσης στα ρούχα του εφήβου. Σύμφωνα με το Sowetan Live, ο δράστης απείλησε το αγόρι ότι το σκοτώσει αν αποκάλυπτε οτιδήποτε στη μητέρα του.

Η μητέρα ανέφερε ότι ανησύχησε όταν ο γιος της δεν ήταν στο συνηθισμένο σημείο για να τον πάρει από το σχολείο στο τέλος της μέρας. Η ίδια και δύο καθηγητές τον αναζητούσαν μία ολόκληρη ώρα προτού έρθουν ενώπιος ενωπίω με τον φερόμενο δράστη.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο μαθητής μάλλον κοιμόταν σε κάποια από τις αίθουσες και πήγε να βρει τον έφηβο αμέσως. Όταν έφυγαν, η μητέρα άρχισε να ανησυχεί ακόμη περισσότερο όταν ο γιος της έδειχνε να συμπεριφέρεται περίεργα και έμοιαζε ότι έκλαιγε νωρίτερα. Όταν εξέτασε το εσώρουχό του, φαίνεται πως βρήκε σημάδια του βιασμού και τότε αισθάνθηκε σοκ και τρόμο .

Ο έφηβος της περιέγραψε τι είχε συμβεί και της είπε ότι του επιτέθηκαν όσο η μητέρα του τον αναζητούσε. Ο ύποπτος τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διενεργείται έρευνα για το περιστατικό. Η αστυνομία ερευνά τον φερόμενο βιασμό αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα