Η καθηγήτρια αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης όχι επειδή αγόρασε καινούργια εσώρουχα φυσικά, αλλά επειδή κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. Η Λίντια Μίλιγκαν είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με 15χρονο μαθητή της και αυτό το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της. Η Λίντια είναι 43 ετών μητέρα 2 παιδιών και διδάσκει σε σχολείο στην Αγγλία.
Με τον 15χρονο μαθητή της άρχισε να ανταλλάσει ερωτικά μηνύματα και να κανονίζουν ραντεβού για να συναντηθούν. «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι» του έγραφε και συνέχιζε «συγκλονίζεις το κεφάλι οπότε μπορεί και να σε αγαπώ».
Η ίδια εξομολογήθηκε σε φίλο της τη μεγάλη της προσμονή για τη συνάντηση με τον 15χρονο λέγοντας επίσης ότι ειδικά για την περίσταση έχει αγοράσει «σουπερ σέξι εσώρουχα».
Στο δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε η 43χρονη υποστήριξε ότι ο μόνος λόγος που είχε στην κατοχής της τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του 15χρονου ήταν «για να τον στηρίξω» επειδή, κατά την ίδια, το αγόρι ήταν αγχωμένο.
Και όταν την ρώτησαν για τη συνάντηση στο ξενοδοχείο εκείνη είπε ότι είχε σκοπό να πάει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση επειδή εκείνη είχε ξεφύγει από τα όρια της.
Στη φυλακή καθηγήτρια για λόγω 15χρονου
Διαβάστε ακόμα

Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Θα μπορούσα να συνεχίσω τους βομβαρδισμούς, αλλά τα Στενά του Ορμούζ θα έκλειναν»
Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, πρόσφατα αναφέρθηκε...

Αυξάνεται η εγκληματικότητα στην Ευρώπη: Μετανάστες, woke ατζέντα, MeToo και social media
Στην τελευταία δεκαετία, το ζήτημα της εγκληματικότητας έχει γίνει αντικείμενο...

16χρονος πέρασε 24 ώρες στη φυλακή για έγκλημα που δεν έκανε – Δικαιώθηκε και λαμβάνει 130.000 λίρες
Ένας νεαρός από το Λονδίνο, μόλις 16 ετών τη στιγμή...

Ποιος κέρδισε τελικά τον πόλεμο; Οι Ιρανοί πανηγυρίζουν με τη συμφωνία και ο Τραμπ μιλά για παράδοση
Πριν από περίπου 15 εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε κατηγορηματικά...