Υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης συνελήφθη ως παιδόφιλος

Με τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της απόπειρας σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών ηλικίας τουλάχιστον 2 ετών συνελήφθη ο ακτιβιστής κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και υποψήφιος το 2015 για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης Τζόελ Ντέιβις, όπως μεταδίδει το RT.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντέιβις αντάλλασσε μηνύματα σχεδόν όλο τον Ιούνιο με αστυνομικούς που τελούσαν σε μυστική υπηρεσία και οι οποίοι του παρουσιάστηκαν ως παιδόφιλοι, στους οποίους έστειλε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, στις οποίες απεικονίζοντας ακόμη και βρέφη και σε πολλές εκ των οποίων συμμετείχαν ενήλικοι. Εξέφρασε δε την πρόθεσή του να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 9χρονη κόρη του ενός εκ των μυστικών αστυνομικών και με την μόλις 2 ετών υποτιθέμενη κόρη της φίλης του τελευταίου.

Ο Ντέιβις, ο οποίος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, ομολόγησε μετά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς, ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ένα 13χρονο αγόρι στο παρελθόν και ότι έχει κρατήσει υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του τηλέφωνο.

 

 

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα