Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της είχε μια ακόμη σύζυγο για 13 χρόνια

Η 57χρονη Wendy Lee είχε υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει με το σύζυγό της, λίγο καιρό μετά το γάμο τους και προσέλαβε έναν ιδιωτικό ερευνητή για να το διαπιστώσει.

Lee4

Αυτό που ανακάλυψε, λοιπόν, είναι ότι ο άνδρας της είχε ακόμη μια σύζυγο εδώ 13 χρόνια! Η ίδια είχε δεχτεί τις προειδοποιήσεις από οικείους της για το σύζυγό της τον οποίο θεωρούσε χωρισμένο και χωρίς παιδιά. Η 57χρονη που είναι και μητέρα ενός παιδιού επιβεβαίωσε τους φόβους της, όταν έφτασαν στα χέρια της, φωτογραφίες ενός παλιού σπιτιού που πουλούσε ο άνδρας της και το οποίο είχε και ένα παιδικό δωμάτιο.

Lee1

Ο άνδρας παραδέχτηκε τελικά τη διγαμία του και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή. Η Wendy άρχισε να βγαίνει με τον Jones πριν από 3 χρόνια και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη γενέτειρά της, στο Southend, στο Έσσεξ.

Η κουνιάδα της 57χρονης δήλωσε: «Κανένας από την οικογένειά του δεν ήταν εκεί. Ο πατέρας του είχε πάθει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο 3 μέρες πριν και ήταν αποξενωμένος από την οικογένεια. Κανένας από τους φίλους του δεν πήγε στο γάμο». Την Wendy οδήγησε στο γάμο ο 25χρονος γιος της τον οποίο είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Lee2

Η οικογένεια της νύφης άρχισε να έχει υποψίες για το παρελθόν του γαμπρού μετά από διάφορες ιστορίες που ανέφερε. Τελικά όταν προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή, οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν και ανακάλυψε ότι εκτός του ότι δεν είχε χωρίσει πριν πολλά χρόνια, είχε επίσης και παιδί.

Ο γάμος τους βέβαια κηρύχθηκε άκυρος, αλλά η Wendy δεν τον χώρισε κι έτσι το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί, ενώ ο γάμος του με την πρώην γυναίκα του είναι ακόμη σε ισχύ. Αν και η οικογένεια της 57χρονης δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί της, η ίδια, όπως λένε οι φίλοι της φαίνεται πως τον έχει συγχωρέσει και έχουν επιλέξει να ζουν μαζί παρά το γεγονός ότι της είχε κρύψει την άλλη ζωή που είχε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα