Ηράκλειο: Το μωρό είναι μία μελανιά ολόκληρο, αποκαλύπτει η γιαγιά του βρέφους που κακοποιήθηκε

Ηράκλειο: Το μωρό είναι μία μελανιά ολόκληρο, αποκαλύπτει η γιαγιά του βρέφους που κακοποιήθηκε

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση κακοποίησης του 2,5 ετών κοριτσιού από το Ηράκλειο.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Οι Αρχές στο Ηράκλειο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση του νηπίου το οποίο έχει υποστεί κακοποίηση σωματικά και ψυχικά από τον σύντροφο της μητέρας του, με την ίδια να κατηγορείται για συνέργεια.

«Βλέπω το παιδί μου με χειροπέδες. Το κοριτσάκι είναι στην αγκαλιά μου και είχε πολλούς μώλωπες. Εγώ ήρθα εδώ την Παρασκευή γνωρίζοντας πως το παιδί είχε πέσει στο μπάνιο. Και το γδύσαμε με την γιατρό και ήταν μία μελανιά ολόκληρο», περιέγραψε στο Live News η γιαγιά του παιδιού.

«Έπαιρνα την κόρη μου να την φέρει και μου έλεγε δεν μπορώ είναι στη γιαγιά του. Με απέφευγε. Τώρα είναι καλά το παιδάκι, είναι τρομοκρατημένο αλλά στην υγειά του είναι καλά. Έχει σημάδια στο λαιμό, στα χέρια, στα χείλη, στους ώμους παντού», τόνισε.

Όπως είπε, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης.

«Με την κόρη μου είχα επαφές και έπαιρνα και το παιδί και βγαίναμε. Τελευταία φορά το είδα το παιδί πριν από 1.5-2 μήνες, δεν μου το έφερνε, το έκρυβε. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω δει ποτέ», σημείωσε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να το χτύπησε. Έκανε τα πάντα γι’ αυτό», σχολίασε η γιαγιά του κοριτσιού.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα