Πρέβεζα: Ένας άνδρας πυροβολεί εν ψυχρώ έναν σκύλο έξω από το σπίτι του

Πρέβεζα: Ένας άνδρας πυροβολεί εν ψυχρώ έναν σκύλο έξω από το σπίτι του

Σοκαριστικό βίντεο εξασφάλισε το Live News και το οποίο δείχνει τον πυροβολισμό που δέχεται ένας σκύλος από έναν άνδρα στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ καρέ το δολοφονικό χτύπημα σε σκύλο ενώ κινείται σε επαρχιακό δρόμο στην Πρέβεζα, μέρα μεσημέρι.

«Βγαίνει ένα μικρό σκυλάκι από την δεξιά πλευρά και δέχεται τον πυροβολισμό στην αριστερή πλευρά. Δεν υπάρχει άλλο σπίτι εκεί, μόνο του δράστη, από εκεί ακούστηκε ο πυροβολισμός και τον είδε καθαρά η ανιψιά μου», λέει ο Ταξίαρχος Ε.Α., Ζήκος Νικόλαος.

Οι κάτοικοι, πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Έβλεπαν σκυλιά να τρέχουν πανικόβλητα στον δρόμο. Ο δράστης, δεν υπολόγισε όμως ότι μία γυναίκα θα έβλεπε όλο το περιστατικό από την αρχή, ενώ καθόταν στο μπαλκόνι της.

«Ο φερόμενος ως δράστης επειδή δεν είδε το αυτοκίνητο από τις ανιψιές μου, βρήκε την ευκαιρία πήρε το όπλο του και πυροβόλησε τον σκύλο από την πυλωτή του. Η ανιψιά μου όμως επειδή ήταν στην βεράντα του σπιτιού τον είδε. Όταν είδε την ανιψιά μου τρομοκρατήθηκε μάζεψε το όπλο και μπήκε από την πίσω πλευρά στο σπίτι. Όταν βγήκε μετά από μισή ώρα, κοίταξε άγρια την ανιψιά μου», πρόσθεσε.

Ο σκύλος που ακούγεται στο βίντεο να σπαράζει μετά τον πυροβολισμό δεν ήταν αδέσποτος. Επέστρεψε τραυματισμένος στην ιδιοκτήτριά του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα