Πάτρα: Πώς σώθηκε η γυναίκα που πήδηξε από μπαλκόνι για να γλυτώσει από τον σύντροφό της -Τα χτυπήματα ακούγονταν σαν να πέφτουν έπιπλα

Πάτρα: Πώς σώθηκε η γυναίκα που πήδηξε από μπαλκόνι για να γλυτώσει από τον σύντροφό της -Τα χτυπήματα ακούγονταν σαν να πέφτουν έπιπλα

«Έτυχε και άνοιξα την πόρτα επειδή άκουγα τις βρισιές που αντάλλαζαν. Τα χτυπήματα ακούγονταν σαν να πέφτουν έπιπλα. Είδα την κοπέλα να πετάει τα ρούχα της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια πήδηξε και εκείνη αμέσως, και μου λέει “βοήθησέ με, κάλεσε την αστυνομία”».

Η μαρτυρία του ανθρώπου που βοήθησε τη 47χρονη να σωθεί από το μένος του συντρόφου της σοκάρει.

Όλα έγιναν στις 4.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα. Ανάστατοι οι γείτονες από τις φωνές, άνοιξαν τα παράθυρα τους, όταν αντίκρισαν τη γυναίκα να πηδάει από το παράθυρο.

«Δεν περίμενα να πηδήξει, ξαφνιάστηκα» περιέγραψε στο enikos.gr ο αυτόπτης μάρτυρας. Μαζί με μια άλλη νεαρή γυναίκα, που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, τη βοήθησαν να ξεφύγει. Ο σύντροφός της παρέμεινε στο σπίτι.

Στο σημείο έφτασε η ΕΛ.ΑΣ., όμως ο δράστης δεν συνελήφθη καθώς πρόλαβε να τραπεί σε φυγή.

«Όταν την ξαναείδα ήταν τρομοκρατημένη. Γύρισε στο σπίτι και αυτός ήταν μέσα, είχε κλειδαμπαρωθεί και της ζητούσε χρήματα. Άρχισε ένας νέος κύκλος “σφαγής”. Ήρθε ξανά η αστυνομία και τον συνέλαβε. Μου έχει πει ότι φοβάται».

Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος και στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

Τρεις συλλήψεις σε Λακωνία, Αμαλιάδα και Πάτρα για ενδοοικογενειακή βία

Δύο περιστατικά που εμπίπτουν στον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν σε Χαλκίδα, Λαμία και Πύργο.

Ειδικότερα, στις 12:30 της Χαλκίδας, μία 67χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 25χρονου πρώην συντρόφου της εγγονής της, επειδή την απείλησε τηλεφωνικά.

Στη Λαμία, 34χρονη έκανε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος την κλώτσησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε και την εξύβριζε. Ο δράστης αναζητείται.

Στον Πύργο, 33χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι την έβρισε και την κλώτσησε. Η ίδια δήλωσε ότι θα μείνει προσωρινά στη θεία της στο Κατάκολο. Ο άντρας αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε συλλήψεις. Στη Λακωνία συνελήφη 34χρονη, μετά από καταγγελία του πρώην συζύγου της, ότι επιχείρησε να χτυπήσει την 6χρονη κόρη τους.

Στην Αμαλιάδα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ήλιδας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου, κατοίκου Σιμόπουλου Αμαλιάδας, γιατί την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύντροφό του, ενώ παράλληλα έβρισε και την αδερφή της.

Τέλος, στην Πάτρα συνελήφθη ένας 41χρονος, καθώς στις 22:45 της Πέμπτης φέρεται ότι απείλησε φραστικά και άσκησε βία στη σύζυγό του, τραβώντας την από το χέρι, μέσα σε κατάστημα ΟΠΑΠ PLAY στην οδό Σισίνη.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα