Κυριακούλα, σου πήραν το χαμόγελο και τα όνειρά σου – Λουλούδια, σημειώματα και συνθήματα στους Αγίους Αναργύρους

Κυριακούλα, σου πήραν το χαμόγελο και τα όνειρά σου – Λουλούδια, σημειώματα και συνθήματα στους Αγίους Αναργύρους

«Κυριακή 28 χρονών – Καμία μόνη – 1/4/24» έχει γραφτεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, στο σημείο της φριχτής δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της.

Λίγο πιο δίπλα, λουλούδια και σημειώματα. «Η πιο αγαπημένη μας. Κυριακούλα, σου πήραν το χαμόγελο και τα όνειρά σου. Καλό παράδεισο ψυχή μου», γράφει μια γυναίκα σε ένα από αυτά.

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε η νέα γυναικοκτονία:

   
   
   
   
   

Η νέα γυναικοκτονία έχει παγώσει το πανελλήνιο, προκαλώντας και πολλά ερωτήματα σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταγγελία της. Οργή έχει προκαλέσει η φράση «το ταξί δεν είναι περιπολικό» από τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, όπου κάλεσε η άτυχη κοπέλα για να ζητήσει βοήθεια και να μεταφερθεί με ασφάλεια στο σπίτι της, φοβούμενη το χειρότερο. Αυτό που ήρθε δηλαδή την ώρα της επικοινωνίας της με το 100.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 28χρονη μαζί με τον φίλο της να στέκονται στο πεζοδρόμιο μπροστά από το τμήμα Αγίων Αναργύρων. Σημειώνεται ότι η κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό δεν είναι του ΑΤ, καθώς τη στιγμή της επίθεσης αυτή δεν κατέγραφε.

Είναι πλέον η στιγμή που ο δολοφόνος της 28χρονης την καταδιώκει. Τρέχει για να σωθεί. Ο σκοπός, μπροστά στον οποίο γίνονται όλα, δεν κάνει το παραμικρό.

 
Σήμερα, η οικογένεια και οι φίλοι της 28χρονης λένε το τελευταίο «αντίο» στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

   
   
Η 28χρονη κοπέλα το τελευταίο διάστημα ζούσε στους Αγίους Αναργύρους, προσπαθώντας να ξεφύγει από την κακοποιητική της σχέση. Όπως αποκάλυψε η θεία της, είχε χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό

«Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και είχε χάσει και ένα μωρό από το ξύλο, από τον βιασμό, τους βιασμούς, τα χτυπήματα, πού να μιλήσουμε στην Αστυνομία, πού;».

Ο πατέρας της 28χρονης είπε: «Τώρα μου λένε πώς να την ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα, 28 ετών ήταν η Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα “Θες να τη ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;”. Τσακωνόντουσαν, τον μάζευε πίσω. Μου λένε πολλοί να κυνηγήσω την Αστυνομία, τι να κυνηγήσω την Αστυνομία; Σίγουρα όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτίριο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα