Πάτρα: Νέα επιπλοκή για την φοιτήτρια που είχε νοσήσει με μηνιγγίτιδα – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Πάτρα: Νέα επιπλοκή για την φοιτήτρια που είχε νοσήσει με μηνιγγίτιδα – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Νέα επιπλοκή με την υγεία της παρουσίασε η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου στην Πάτρα που στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24 παρότι η 19χρονη είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν τη μεταφορά της στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

 Σημειώνεται ότι η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο Μαθηματικό Τμήμα, κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ , όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Ήταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών.

Κρίσιμες ώρες για την 42χρονη
Στο μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη παραμένει στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου.

Η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που εργάζεται σε συσκευαστήριο στο Χάβαρι του Δήμου Ηλιάδας, στην Ηλεία είχε μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο. Ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και αμέσως μεταφέρθηκε στον Πύργο και από εκεί στην Πάτρα.

Να σημειωθεί πως οι Υγειονομικές Υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογένειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα