Χαλκίδα: Σε καραντίνα η ανεμβολίαστη «φόνισσα» – Εξετάστηκε από ψυχίατρο

Χαλκίδα: Σε καραντίνα η ανεμβολίαστη «φόνισσα» – Εξετάστηκε από ψυχίατρο

Σε ειδικό κελί απομόνωσης μαζί με άλλες τέσσερις κρατούμενες βρίσκεται η 39χρονη «φόνισσα της Χαλκίδας».

Η προφυλακισθείσα, μετά την κυνική απολογία της και την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, όπου και θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης της άγριας σφαγής του 43χρονου ξυλουργού, στο καρτέρι θανάτου με τα δυο κουζινομάχαιρα στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα… «Εισήλθε στις 24 Ιανουαρίου και τοποθετήθηκε σε καραντίνα διότι είναι ανεμβολίαστη». Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της φυλακής λόγω των επικαλούμενων ψυχολογικών προβλημάτων από την ίδια, αμέσως την οδήγησαν για εξέταση από ψυχίατρο και όπως αναφέρεται… «Την εξήτασε, πήρε το ιστορικό της όμως δεν της χορήγησε αγωγή».

Την Δευτέρα 29, Ιανουαρίου η «φόνισσα της Χαλκίδας», θα υποβληθεί σε rapid test, μεταφερθεί σε θάλαμο, ενώ δέχθηκε και ένα επισκεπτήριο από δικούς της ανθρώπους όπου της πήγαν κάποια προσωπικά είδη. Από Δευτέρα, όπως αναφέρεται, θα δέχεται κανονικά επισκεπτήρια.

Ίδιες πηγές λένε ότι η δολοφόνος βρίσκεται χαμένη σε ένα δικό της κόσμο. Αποφεύγει τις συζητήσεις με την συγκρατούμενές της, είναι κλεισμένη στον εαυτό της, βυθισμένη στον δικό της κόσμο καθώς όπως φαίνεται προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο τους περιβάλλον.

Όπως συνήθως γίνεται, οι κρατούμενοι μόλις περάσουν την πύλη το φυλακών προσπαθούν να ενταχθούν στα νέα δεδομένα που άλλαξαν τη ζωή τους και να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες. Συνήθως όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» των φυλακών, οι περισσότεροι, «δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται» και γι’ αυτό το λόγο απαιτούνται μερικές μέρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον πίσω από τα κάγκελα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα