Έγκλημα στη Χαλκίδα: Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά με την υπόθεση με το βιτριόλι

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά με την υπόθεση με το βιτριόλι

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με μια 39χρονη γυναίκα να δολοφονεί έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές. Μάλιστα, στις φυλακές οδηγήθηκε η 39χρονη μητέρα δύο παιδιών μετά την 3ωρη απολογία της για τη στυγερή δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα. Η κατηγορούμενη ομολόγησε πως σκότωσε τον 43χρονο, λέγοντας πως τίποτα δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Ωστόσο, ο Θανάσης Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τι λέει ο δικηγόρος του 43χρονου
«Το θύμα μου είχε δείξει μήνυμα το 2021 που έγραφε "αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς". Δεν είναι στη δικογραφία (σ.σ.: τα μηνύματα) γιατί είναι στο κινητό που έχει κατασχεθεί. Σήμερα θα πάρουμε αντίγραφα. Θέλουμε να δούμε τι είπε προφορικά η ίδια. Γιατί ξέρω πως έχει πει λίγα. Σήμερα θα πάρουμε το βίντεο από το κατάστημα που αγόρασε τα μαχαίρια. Λέει πως πριν από 15 χρόνια είχαν συνευρεθεί ερωτικά. Εδώ επιχειρείται η δολοφονία του Σάκη για δεύτερη φορά. Λένε πως πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου».

«Αυτοί οι άνθρωποι φτιάχνουν ιστορίες με το μυαλό τους. Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά με την υπόθεση με το βιτριόλι. Τους ερωτεύονται και κάποια στιγμή έρχονται στην πραγματικότητα. Αυτή η σκηνοθεσία του μυαλού δεν ελέγχεται και καταλήγει σε αυτά τα αποτελέσματα. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως υπήρχε μία μανία και ο τρόπος που δρουν είναι πως βρισκόταν σε παραζάλη. Θέλουν αυτός ο άνθρωπος να είναι δικός τους και να μην τον έχει κανένας άλλος. Από τους οικείους δεν γίνεται αντιληπτό πολλές φορές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν υπάρχει διαταραχή στην προσωπικότητα δεν μπορούμε να βρούμε λογική εξήγηση. Εάν ζούσε στην οικογενειακή της ζωή δύσκολα, θα είχε δύσκολα χρόνια και νεότερη. Δεν ξυπνάει έτσι ένας άνθρωπος, αλλά εξελίσσεται αυτή η προσωπικότητα. Εάν αυτή η γυναίκα είχε μια συμπεριφορά στην οικογένεια που δυσκόλευε την καθημερινότητά της, πιθανότατα να είχε πειστεί να πάρει βοήθεια. Αυτό δεν σημαίνει πως έπαιρνε την αγωγή. Συνήθως οι άνθρωποι δεν είναι συνεπείς στην παρακολούθησή τους και στη φαρμακευτική αγωγή γιατί δεν πιστεύουν πως υπάρχει πρόβλημα».

.parapolitika.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα