Θεσσαλονίκη: Με σκυμμένο κεφάλι στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος για τον φόνο της Γεωργίας

Θεσσαλονίκη: Με σκυμμένο κεφάλι στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος για τον φόνο της Γεωργίας

Αμετακίνητος από τον ισχυρισμό του ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην δολοφονία της συντρόφου του εμφανίστηκε σήμερα και ενώπιον του ανακριτή ο 39χρονος που κατηγορείται ότι μαζί με συνεργό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κατακρεούργησε την 40χρονη Γεωργία που κυοφορούσε το παιδί του.

Αμίλητος, με σκυμμένο το κεφάλι και κρύβοντας το πρόσωπό του με μία μάσκα, ο σύντροφος και κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Γεωργίας μπαίνει στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Μόλις έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί το προσεχές Σάββατο για τη δολοφονία της 40χρονης εγκύου.

Μαζί και ο 34χρονος συγκατηγορούμενός του, για ένα φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει και εξοργίσει την κοινή γνώμη, από το θέατρο που έπαιζε για οχτώ ημέρες ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν «δέσει» την υπόθεση, με το γενετικό και βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει, ο 39χρονος εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της Γεωργίας, υποδεικνύοντας ως δράστη τον φίλο του.

Τι υποστήριξε ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας

«Δεν έχω καμία συμμετοχή. Τα έκανε όλα ο φίλος μου, ο οποίος τα περιέγραψε κιόλας. Εγώ ήμουν στο σπίτι, είχα πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμόμουν. Το πρωί που ξύπνησα δεν βρήκα την Γεωργία στο σπίτι».

Τα ντοκουμέντα, ωστόσο, τον διαψεύδουν. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στη φωτογραφία που αποκάλυψε το LIVE NEWS, αποτυπώνονται οι δύο άνδρες να βγαίνουν από το διαμέρισμα, κουβαλώντας τη βαλίτσα-μπαούλο, όπου τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της Γεωργίας.

Αλλά και σε ένα ακόμα βίντεο, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του 39χρονου και του συνεργού του, το ίδιο βράδυ, μετά τη δολοφονία της εγκύου. Έχουν τοποθετήσει τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας σε μία κίτρινη σακούλα για να τα ξεφορτωθούν σε κάδο απορριμμάτων.

Ο συνεργός του εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η ανάμειξή του περιορίζεται στην αποτυχημένη ληστεία που σκηνοθέτησαν να διαπράξουν και στη μεταφορά της σορού.

Τι υποστήριξε ο 34χρονος συνεργός

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα την Γεωργία. Ο 39χρονος μετά μου έκανε νεύμα να κατέβω και να περιμένω κάτω. Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή. Τότε εγώ του είπα ότι θα φύγω, αλλά εκείνος με απείλησε, ότι αν δεν τον ακολουθήσω, θα πάθω ό,τι και η Γεωργία».

Διώκεται για βιασμό της αδερφής του

Η δολοφονία της Γεωργίας ήταν ένα προαναγγελθέν έγκλημα, για το οποίο δεν εξεπλάγησαν όσοι γνώριζαν τον 39χρονο. Το παρελθόν του, άλλωστε, ήταν γεμάτο από βίαιες πράξεις και ξυλοδαρμούς γυναικών, μεταξύ των οποίων και της αδερφής του, με τον ίδιο μάλιστα να διώκεται και για το βιασμό της!

«Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες, να βγουν να τον καταγγείλουν, πρέπει να πάει φυλακή», δήλωσε φίλος του 39χρονου.

Δεκάδες δικογραφίες σε βάρος του, αρκετές από τις οποίες για βαρύτατα αδικήματα, ωστόσο ο κατηγορούμενος σύντροφος της Γεωργίας κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Το θρίλερ με το νεκρό βρέφος

Μετά τη δολοφονία της Γεωργίας, στο προσκήνιο έρχεται ένα ξεχασμένο θρίλερ, από το 2009. Ο 39χρονος, με την τότε σύντροφό του, είχαν χάσει το νεογέννητο παιδί τους και όταν ζήτησαν εκταφή, για να διερευνηθούν περαιτέρω τα αίτια θανάτου, δεν υπήρχε σορός.

Τότε ξανά μπροστά από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ζητούσε απαντήσεις και μιλούσε για κυκλώματα εμπορίας βρεφών.

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία.

Το ποινικό μητρώο του 39χρονου

Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα ποινικό παρελθόν του 39χρονου είναι βεβαρημένο. Μάλιστα, η αδελφή και η πρώην σύζυγός του πήγαιναν από τμήμα σε τμήμα και έκαναν καταγγελίες εναντίον του.

Συγκεκριμένα, έξι καταγγελίες (2020 – 2023) έγιναν από την αδερφή του για βιασμό, σωματικές βλάβες, εξύβριση, απειλές με όπλο και παραβίαση δικαστικής απόφασης. Τότε, έγινε μία σύλληψη και καταδίκη.

Ακολούθησε καταγγελία από την πρώην σύζυγο για ξυλοδαρμό(Ιούλιος 2022), όπως ήδη αναφέρθηκε, και σύλληψη για υπεξαίρεση αλλά και για παράνομη κατοχή μοτοσικλέτας.

Συνολικά ο 39χρονος έχει 4 καταδίκες.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα