Βλοχός Καρδίτσας: Κάτοικοι κοιμούνται στο νεκροταφείο - «Δεν ενδιαφέρεται κανένας»

Βλοχός Καρδίτσας: Κάτοικοι κοιμούνται στο νεκροταφείο - «Δεν ενδιαφέρεται κανένας»

 Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται κάτοικοι του χωριού Βλοχός Καρδίτσας -και όχι μόνο- που είδαν τον τόπο τους να βυθίζεται στη λάσπη, χάνοντας όλα τους τα υπάρχοντα, ενώ παράλληλα πολλοί έχουν μείνει χωρίς δουλειά και εισόδημα.

Κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/9) στον Βλοχό, μεταδίδοντας εικόνες από την εκκλησία του νεκροταφείου, όπου εδώ και 9 ημέρες 10 άνθρωποι συνεχίζουν να κοιμούνται σε ράντζα, δίπλα στο οστεοφυλάκιο, σε απόσταση λίγων μέτρων από τους τάφους.

«Κοιμόμαστε δίπλα στο οστεοφυλάκιο. Τα παιδιά είναι σκόρπια, τα μεγαλύτερα κοιμούνται όπου βρουν… μέσα στο αμάξι, όπως όλος ο κόσμος», είπε η κ. Χαρούλα, μητέρα 6 παιδιών.

«Ψάχνω σπίτι, είμαστε μεγάλη οικογένεια, αλλά και πάλι πώς θα βάλουμε κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας; Θα μπούμε σε ένα σπίτι με τίποτα μέσα; Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, ζωοτροφές δεν έχουμε, όλα είναι στο έλεος», ανέφερε η πολύτεκνη μητέρα.

Επεσήμανε δε πως «δεν υπάρχει κανένας να ενδιαφερθεί, δεν έχει ενημερώσει κανένας για τίποτα, Δήμαρχο δεν έχουμε δει εμείς». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα