Λούτσα: Σύλληψη Τούρκου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ερευνάται η συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση

Λούτσα: Σύλληψη Τούρκου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ερευνάται η συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση

Στη σύλληψη ενός Τούρκου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προχώρησαν οι Αρχές, για ενδεχόμενη σύνδεσή του με το μακελειό στη Λούτσα, με την εκτέλεση 6 ατόμων τουρκικής υπηκοότητας.
Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας των έξι ανδρών μέσα σε αυτοκίνητο το απόγευμα της Δευτέρας. Στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών, με τις πληροφορίες να μιλούν για 60 κάλυκες.

Τέσσερα από τα θύματα βρέθηκαν εντός του αμαξιού, ενώ οι άλλοι δύο νεκροί, που ενδεχομένως ανήκουν σε αντίπαλη συμμορία, εντοπίστηκαν έξω από το ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι νεκροί είναι μέλη συμμορίας ενός αρχιμαφιόζου με καταγωγή από την Τουρκία. Πρόκειται για τον γνωστό στις τουρκικές Αρχές και όχι μόνο, Μπαρίς Μπογιούν που είναι αρχηγός της μαφιόζικης εγκληματικής ομάδας γνωστή ως «Ντάλτον».

Ο Μπαρίς Μπογιούν φέρεται να κρύβεται στην Ιταλία.

Τι εξετάζουν οι Αρχές
Στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκαν όπλα, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να τα πήραν οι δράστες. Έχουν λάβει δείγματα DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων προκειμένου να μπορέσουν να ερευνήσουν τις διεθνείς βάσεις δεδομένων για άτομα με ποινικό μητρώο.

Όπως όλα δείχνουν, τα έξι άτομα που είχαν στην κατοχή τους γαλλικές ταυτότητες είναι τουρκικής καταγωγής, τα οποία πιθανόν να έπεσαν θύματα ενέδρας ή ενός ραντεβού θανάτου που τους έστησαν οι δράστες.

Σημειώνεται ότι το σπίτι των θυμάτων είναι λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής. Πρόκειται για μια ενοικιαζόμενη κατοικία τύπου Airbnb επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Η απόσταση από την οδό Ακροπόλεως είναι περίπου 1χλμ και με το αυτοκίνητο δεν ξεπερνά τα 3 με 4 λεπτά.

 
Βίντεο ντοκουμέντο
Την ίδια στιγμή, βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το in.gr.

Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση και τον καταιγισμό πυροβολισμών από τους άγνωστους δράστες. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, δύο άτομα είναι νεκρά εκτός οχήματος ενώ τα υπόλοιπα είναι εντός του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα