Κακοκαιρία - Καρδίτσα: 70 κάτοικοι εγκλωβισμένοι σε μια ταράτσα - 90χρονη περιμένει ώρες πάνω σε ένα τραπέζι για να σωθεί

Κακοκαιρία - Καρδίτσα: 70 κάτοικοι εγκλωβισμένοι σε μια ταράτσα - 90χρονη περιμένει ώρες πάνω σε ένα τραπέζι για να σωθεί

Έκκληση να τους βοηθήσουν απευθύνει ο κάτοικος της Μεταμόρφωσης Καρδίτσας, Τάκης Τσιούκας, που παραμένει εγκλωβισμένος λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Μιλώντας στο MEGA, τονίζει σε δραματικό τόνο: «Είμαστε περίπου 70 άτομα εγκλωβισμένα σε ταράτσα. Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 24 ώρες».

Όπως προσθέτει σε δραματικό τόνο ο Τάκης Τσιούκας «το νερό είναι περίπου 6 μέτρα. Είμαστε εδώ, βοηθήστε μας». Αναφερόμενος στον αριθμό των αγνοουμένων, ο Τάκης Τσιούκας συμπληρώνει: «Στο χωριό μας αγνοούνται δύο άτομα, η μητέρα και ο γιος της».

Έκκληση για εγκλωβισμένους ηλικιωμένους στον Παλαμά – «Είναι πάνω στο τραπέζι»
Έκκληση για απεγκλωβισμό των γονιών του κάνει ένας κάτοικος από την Καρδίτσα. Οι γονείς, οι οποίοι διαμένουν στον Παλαμά, είναι εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους και μάλιστα έχουν σκαρφαλώσει στο τραπέζι για να γλιτώσουν από τα νερά.

«Πριν μια ώρα είχα επικοινωνία, είναι πάνω στο τραπέζι εγκλωβισμένοι από τις 05.00 τα ξημερώματα. Τώρα δεν έχω επικοινωνία».

Όπως λέει ο άνδρας, ο αδερφός του προσπάθησε να προσεγγίσει τους γονείς τους με τρακτέρ, ωστόσο στη μέση της διαδρομής κόλλησε και επέστρεψε.

Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους άνω των 80 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα