Δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας στη Μαγνησία - Γυναίκα παρασύρθηκε από ρέμα στην Πάλτση

Δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας στη Μαγνησία - Γυναίκα παρασύρθηκε από ρέμα στην Πάλτση

Δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας στη Μαγνησία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Πάλτση.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε σε πλημμυρισμένο ρέμα. Ήταν περίπου 85 ετών και την αναζητούσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική μετά τη θεομηνία που έπληξε την Μαγνησία.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη εντοπίστηκε νεκρός ένας κτηνοτρόφος, ενώ υπάρχουν άλλοι δύο αγνοούμενοι στην ευρύτερη περιοχή.

Επισήμως, ωστόσο, υπάρχει ένας αγνοούμενος. Πρόκειται για τον κτηνοτρόφο που παρασύρθηκε από τα νερά την ώρα που βρισκόταν στο αμάξι του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό.

Μετρά τις πληγές της η Μαγνησία
Η κακοκαιρία και τα έντονα φαινόμενα συνεχίζονται στη Μαγνησία, όμως οι κάτοικοι έχουν το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα και τις καταστροφές που προκάλεσαν.

Οι καταστροφές σε Βόλο, Λάρισα και Σκιάθο είναι σοκαριστικές.

Πτέρυγα του Γηροκομείου Βόλου κατέρρευσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί προληπτικά το συγκεκριμένο σημείο του ιδρύματος, ενώ εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος και νερού σε όλο το εύρος της Μαγνησίας, με προβλήματα να εντοπίζονται και στις επικοινωνίες. Οι εικόνες από τον Βόλο και το Πήλιο συγκλονίζουν καθώς τα πάντα είναι πνιγμένα στα νερά, σπίτια, περιουσίες, δρόμοι ενώ ακόμη δεν είναι εμφανές το μέγεθος της καταστροφής από την σφοδρότητα της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα