Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. – Πού στρέφονται οι έρευνες

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. – Πού στρέφονται οι έρευνες

Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο 32χρονος τραυματίας, τι ερευνούν οι αρχές.

Πυροβολισμούς είχαμε χθες βράδυ έξω από σχολείο στους Αμπελόκηπους οπού τραυματίστηκε μία 20χρονη και ένας 32χρονος. Οι αρχές ψάχνουν το δράστη της επίθεσης αλλά και το ενδεχόμενο η υπόθεση να αφορά ναρκωτικά και στόχος να ήταν ο 32χρονος τραυματίας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα για τους πυροβολισμούς έξω από Λύκειο στην Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, όπου τραυματίστηκαν μία κοπέλα και ένας άνδρας.

 Πρόκειται για μια 20χρονη και έναν 32χρονο με την πρώτη να έχει τραύμα στον μηρό και τον δεύτερο στον ώμο, ενώ να σημειωθεί ότι νοσηλεύονται και οι δύο εκτός κινδύνου.

 Την ίδια στιγμή, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην Πανόρμου βλέπουν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους δράστες που έριξαν τους πυροβολισμούς.

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας (28/8) κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο σημείο για να αναζητήσει στοιχεία, όπως κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων ομάδων, χωρίς όμως για την ώρα να έχουν βρει πολύτιμες πληροφορίες.

Πάντως, κάλυκες δεν βρέθηκαν στο σημείο γεγονός που προκαλεί εντύπωση και γι’ αυτό οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν απαντήσεις στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μέσα από τις μαρτυρικές καταθέσεις, ως προς τι συνέβη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα