N. Φιλαδέλφεια: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει βίντεο με τον δολοφόνο του Μιχάλη - Νέα πειστήρια από τη συμπλοκή

N. Φιλαδέλφεια: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει βίντεο με τον δολοφόνο του Μιχάλη - Νέα πειστήρια από τη συμπλοκή

Απάντηση στις αιτιάσεις συνηγόρων κατηγορουμένων για τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου των κιτρινόμαυρων, Μιχάλη Κατσουρή, ότι υπάρχει βίντεο που απεικονίζει τον δράστη της δολοφονίας, δίνει η ΕΛ.ΑΣ.

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ

Σημειώνεται ότι τόσο ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος τριών εκ των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν όσο και ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Έλληνα επιχειρηματία που έχει συλληφθεί, υποστηρίζουν ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δολοφόνος του 29χρονου, κάτι που πάντως διαψεύδουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες σημειώνουν ότι δεν έχουν στην κατοχή τους βίντεο που να αποτυπώνει αυτόν που μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσουρή.

Λένε ωστόσο ότι εξετάζουν άλλο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας με ρόπαλο να χτυπά τον 29χρονο, χωρίς να είναι γνωστό αν είναι ο ίδιος που τελικά τον μαχαίρωσε.

Νέα πειστήρια από τη φονική συμπλοκή των χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών για τα επεισόδια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στα οποία Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη βοήθεια Ελλήνων συνεργών τους, επιτέθηκαν σε φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Νέα «όπλα»
Μετά τις απολογίες και των 105 συλληφθέντων, με 86 από αυτούς να οδηγούνται στη φυλακή, πλέον το βάρος της έρευνας πέφτει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών που έκοψαν το νήμα της ζωής του 29χρονου.

Οι Αρχές εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό αλλά και δείγμα DNA που έχουν συλλέξει με σκοπό να οδηγηθούν στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, πέρα από ξύλα, στειλιάρια και μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και αναλύθηκαν, έχουν σταλεί και νέα όπλα, ρόπαλα και πέτρες, τα οποία συνέλεξαν οι αστυνομικοί μετά από νέα έρευνά τους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα κοντά στο γήπεδο, κάλεσε τις Αρχές οι οποίες περισυνέλλεξαν νέα αντικείμενα τα οποία οι χούλιγκαν είχαν φροντίσει να κρύψουν επιμελώς στο περιβάλλοντα χώρο, πριν εγκαταλείψουν το σημείο.

Τα νέα αυτά στοιχεία αναμένεται να βοηθήσουν περαιτέρω την έρευνα των Αρχών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα