Ικαρία: Νέες μαρτυρίες για τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Η μητέρα του το έβλεπε από ψηλά στη θάλασσα

Ικαρία: Νέες μαρτυρίες για τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Η μητέρα του το έβλεπε από ψηλά στη θάλασσα

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στους Φούρνους Ικαρίας, όπου έχασε τη ζωή του ο γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 11χρονου, και πρώην σύζυγος του ηθοποιού, παρακολουθούσε από ψηλά τον γιο της την ώρα που έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα.

Όταν το παιδί χάθηκε από το οπτικό της πεδίο, άρχισε να τον αναζητά στη στεριά, σκεπτόμενη ότι δεν μπορεί να του συνέβη κάτι κακό μέσα στο νερό, αφού η ίδια δεν είχε δει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες όταν βρέθηκε το παιδί στο σημείο έσπευσε ο αγροτικός γιατρός κάνοντας τα αδύνατα, δυνατά, για να σωθεί ο 11χρονος. Όμως, το αγόρι δεν είχε τις αισθήσεις του, και όλα έδειχναν πως επρόκειτο για πνιγμό.

Η συγκλονιστική περιγραφή του δημάρχου

Το παιδί βρέθηκε πνιγμένο κοντά σε μία σημαδούρα, σύμφωνα όσα είπε στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης. Αν και αρχικά, είχε ειπωθεί πως ο άτυχος ανήλικος είχε μπλεχτεί σε δίχτυα, ο κ. Καρύδης, αναφέρει πως πρόκειται για ασάφειες.

«Η μητέρα του με ενημέρωσε γύρω στις 17:30 το απόγευμα, γιατί ήμουνα με το πυροσβεστικό λόγω του υψηλού κινδύνου, ότι από τις 14:00 το μεσημέρι έχουν χάσει και δεν μπορούν να βρουν τον Χρήστο. Κατευθείαν ενημερώθηκαν και οι υπηρεσίες.

«Βγήκαν και οι εθελοντές έξω, όλο το χωριό, όλο το νησί έψαχνε, δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα. Μετά, μια ομάδα εθελοντών έπεσε στη θάλασσα μέχρι που βρήκαν το άψυχο κορμάκι του Χρήστου μας νεκρό, πνιγμένο.

Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται για τα δίχτυα. Το παιδί βρέθηκε κοντά σε μια σημαδούρα, με την οποία έχουμε οριοθετήσει την παραλία για να μην μπαίνουν μέσα στο δίαυλο του αλιευτικού και βρέθηκε εκεί πάνω. Η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία. Η παραλία αυτή είναι πολυσύχναστη» περιέγραψε.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα