Φωτιά στη Σάμο: Προσήχθη ηλικιωμένη

Φωτιά στη Σάμο: Προσήχθη ηλικιωμένη

Στην προσαγωγή μίας ηλικιωμένης που φέρεται να ήταν υπαίτια για την εκδήλωση της φωτιάς νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) στους Μυτιληνιούς στη Σάμο, προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του samosvoice.

Η γυναίκα φέρεται να επιχείρησε να κάψει μία σφηκοφωλιά, ωστόσο, η φωτιά της ξέφυγε.
Την ίδια ώρα, καλύτερη είναι η εικόνα από το πύρινο μέτωπο.

Σε δηλώσεις του, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, αντιπύραρχος Γεώργιος Μιαούλης, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ανέφερε πως: «αυτή τη στιγμή (ώρα 16.30) η εικόνα είναι καλή. Ανακόπηκε η πορεία του μετώπου της πυρκαγιάς μεταξύ Μυτιληνιών και Χώρας. Τη σταματήσαμε στον πύργο Μαραβένια, βοήθησαν πολύ και τα εναέρια μέσα που ήρθαν».

Υπενθυμίζεται πως για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο εθελοντικές ομάδες καθώς και τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

πηγή: topontiki.gr

Διαβάστε ακόμα: Πανελλήνιες 2026: Θέματα, απαντήσεις και σχολιασμός στη Φυσική Προσανατολισμού ΓΕΛ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα