Νέα τροπή στο έγκλημα της Κω δίνει βίντεο - Η δολοφονία της 27χρονης δεν έγινε στο σπίτι του 32χρονου

Νέα τροπή στο έγκλημα της Κω δίνει βίντεο - Η δολοφονία της 27χρονης δεν έγινε στο σπίτι του 32χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο βίντεο που δείχνει την άτυχη 27χρονη και τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, να βγαίνουν από το σπίτι πριν από το έγκλημα.

Οι πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν πως επισήμως δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τέτοιου βίντεο, ωστόσο οι αστυνομικοί πράγματι εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου, βασικού υπόπτου, αλλά πιθανότατα σε εξωτερικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές είχαν βίντεο, στο οποίο φαινόταν οι δύο τους να κατευθύνονται προς το σπίτι του 32χρονου.

Οι πρώτοι ενδοιασμοί ως προς τον τόπο του εγκλήματος άρχισαν να διατυπώνονται όταν εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης σε βαλτώδη περιοχή, αρκετά μακριά από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού.

Ερωτήματα προέκυπταν κατά πόσο ο 32χρονος, που δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, αλλά κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της αρπαγής, θα μπορούσε να μεταφέρει το πτώμα της σε τόσο μεγάλη απόσταση.

Οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο, κοντά στο χωράφι όπου βρέθηκε η σορός. Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή άλλου προσώπου.

 
Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, η Αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχεία βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Είναι πιθανό ο 32χρονος να την παρέσυρε έξω από το σπίτι του με κάποια δικαιολογία και να την κατεύθυνε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Επιβεβαιώνεται ο συγκάτοικος του 32χρονου
Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου, δηλαδή ότι έφυγαν από το σπίτι.

Στην πρώτη του κατάθεση, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, είχε περιγράψει ότι στις 22:10 το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου είχε επιστρέψει στο σπίτι που έμενε με τον Μπαγκλαντεσιανό χωρίς να συναντήσει ούτε εκείνον ούτε κάποια κοπέλα, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι στις 20:38 το ίδιο βράδυ υπάρχουν καρέ που δείχνουν τον 32χρονο και την Αναστάζια να μπαίνουν στο σπίτι, δείχνει ότι το μαρτύριο της 27χρονης κράτησε 92 λεπτά.

 
Σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, όμως, υποστήριξε ότι όταν επέστρεψε είδε τον 32χρονο και την 27χρονη να πίνουν μπύρες και ότι στις 23:00 άκουσε τη μοτοσικλέτα να φεύγει με τους δύο. Στην ίδια παρουσία του στο MEGA ο Πακιστανός περιέγραψε και όσα είπε στον Μπαγκλαντεσιανό για την παρουσία της Αναστάζια στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο από την πρώτη κατάθεση μια ημέρα μετά το φονικό μέχρι χθες ο Πακιστανός να βρέθηκε σε καθεστώς φόβου ή να επιχείρησε να καλύψει τον συγκάτοικό του από το Μπαγκλαντές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα