Κως: Μέσα σε σακούλα βρέθηκε η σορός της 27χρονης - Ασφυκτικό θάνατο δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κως: Μέσα σε σακούλα βρέθηκε η σορός της 27χρονης - Ασφυκτικό θάνατο δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τραγικός επίλογος γράφηκε στις έρευνες που διεξάγονταν στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία. 

Η σορός βρέθηκε σε μια έκταση κοντά στις Αλυκές κάτω από μια συστάδα δένδρων κρυμμένη.

Από τη μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί η σορός της 27χρονης Πολωνής που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αλυκές, στις 7μμ της Κυριακής (18/6) περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως. Είναι αδιευκρίνιστο αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Μέσα σε σακούλα βρέθηκε η σορός της 27χρονης  

Δύο εθελόντριες που συμμετείχαν στις έρευνες εντόπισαν τη σορό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

Η σορός βρέθηκε σε μια έκταση κοντά στις Αλυκές κάτω από μια συστάδα δένδρων κρυμμένη.

Συγκεκριμένα, το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στην πάνω πλευρά των Αλυκών, κοντά στον δρόμο που ενώνει το Μαρμάρι με το Τιγκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ήταν ημίγυμνη. Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι και από τη μέση και πάνω μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Επίσης το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και χόρτα προκειμένου να μην φαίνεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και αφαίρεσαν τη σακούλα προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 27χρονη.

Το σημείο αποκλείστηκε και στελέχη της Σήμανσης εξετάζουν τον χώρο καθώς όλα και τα ευρήματα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονίας.

Όλα τα ευρήματα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα